Verrassende cameo 'Suicide Squad' onthuld
En blijf vooral zitten tijdens de credits!

Meer Saskia Noort films

Geplaatst door Bram op 25-03-2010 11:19 - Bron: Metronieuws
Meer Saskia Noort filmsNa de succesvolle verfilming Terug naar de kust worden ook de boeken Afgunst en De verbouwing van de bekende schrijfster Saskia Noort verfilmd. Producenten Talent United en Column Film hebben woensdag een bericht daarover in het Algemeen Dagblad bevestigd. Regisseur Paul Ruven (Gangsterboys) hoopt dat in de winter de opnames van Afgunst kunnen plaatsvinden. De regisseuse Will Koopman (Terug naar de kust) moet in 2011 De verbouwing gaan draaien.

Afgunst vertelt over een schrijfster die door haar ex-man wordt ontvoerd. De verbouwing gaat over een plastisch chirurg die een onbetrouwbare vriend inhuurt om haar huis te verbouwen.

De thriller Terug naar de kust trok vorige jaar ruim 350.000 bioscoopbezoekers. Binnenkort beginnen de opnames van de verfilming van haar boek De Eetclub, die in november in de Nederlandse filmtheaters moet verschijnen.

© FilmTotaal 2016 | Trailer | Filminformatie | Nieuwsoverzicht

Reacties (2)

25-03-2010 11:36
hopelijk houden ze nu wel vast aan het verhaal dat Saskia Noort heeft geschreven, zo ontbraken er heel veel details in de film: Terug naar de kust.
25-03-2010 15:14
Heb nog geen verfilming gezien, maar als ik af moet gaan op de kwaliteit van het boek 'de verbouwing' hoef ik er ook geen te zien. De spanningsopbouw was nog wel leuk, maar diepgang is ver te zoeken en het einde ging echt helemaal nergens over.

Laatste Filmnieuws