[UPDATE] Jay Mohr en Nikki Cox gaan scheiden
De actrice uit 'Las Vegas' zou tevens een gevaar zijn voor hun 5-jarig zoontje.

Nieuw ruimte-avontuur voor Sam Worthington

Geplaatst door Jeffrey op 14-05-2010 18:21 - Bron: /Film
Nieuw ruimte-avontuur voor Sam WorthingtonSinds zijn rol als Jake Sully in Avatar, de succesvolste film aller tijden, is Sam Worthington enorm gegeerd in Hollywood. Na o.a. Clash of the Titans, The Fields en Last Night heeft Worthington nu getekend voor Quatermain, een sciencefictionfilm over de klassieke held uit 'King Solomonís Mines'.

Het script komt van Mark Verheiden en is losjes gebaseerd op de Allan Quatermain-romans van H. Rider Haggard. Het verhaal speelt zich af in de toekomst, wanneer de mensen de aarde hebben verlaten. Quatermain keert terug na een tijdelijk verblijf in de ruimte, en begint een nieuw avontuur in de stijl van 'King Solomonís Mines', maar dan op verschillende planeten.

Het is nog niet bekend wie de film gaat regisseren voor DreamWorks. Alfred Gough en Miles Millar zullen de film produceren. Het voorliggende script wordt mogelijk nog herwerkt.

© FilmTotaal 2016

Reacties (4)

14-05-2010 19:44
Yesss, een mooie ontwikkeling.

Ik hoop echt dat door Avatar veel nieuwe en orginele sci-fi films gemaakt gaan worden.
14-05-2010 20:38
Hmm, klinkt eerder als een vehikel om veel spektakel en special effects aan op te hangen dan als een echt interessante film. Maar we zullen zien...
15-05-2010 10:45
Spektakel hoort bij Quartermain. Kan erg leuk worden maar ik ben bang dat we hier nog wel enige jaren op moeten wachten.
16-05-2010 01:34
Mark Verheiden, die naam zag ik vaker bij Battlestar Galactica langskomen. Laat maar komen dus

Laatste Filmnieuws