Jason Bourne [recensie]
De eerste Bourne-film met voor- in plaats van achtervoegsel gaat weer de goede kant op, maar heeft een kleine identiteit...

Achter de schermen bij Harry Potter and the Deathly Hallows

Geplaatst door Jan-Peter op 12-07-2010 08:00 - Bron: /Film
Achter de schermen bij Harry Potter and the Deathly HallowsNa een trailer en enkele teasers hebben we nu de eerste blik achter de schermen van Harry Potter and the Deathly Hallows. In het clipje zie je beelden uit de trailer, maar ook enkele nieuwe interviews en wat nieuw materiaal.

In dit laatste deel in de Harry Potter reeks, dat in twee delen is opgesplitst, wordt de macht van Voldemort steeds groter en heeft hij nog maar een doel voor ogen: Harry Potter (Daniel Radcliffe). Terwijl het hele land betrokken is bij deze tovenaarsoorlog, houden Harry en zijn twee beste vrienden Ron (Rupert Grint) en Hermione (Emma Watson) zich schuil in de verste uithoeken van de Muggle-wereld. Vastberaden als hij is, probeert Harry de Horcruxes te vinden die Voldemort heeft verborgen en waarin hij stukken van zijn bloedeigen ziel heeft geplaatst. Zolang niet elke Horcrux is vernietigd, kan Voldemort niet dood. Maar ondertussen ontdekt Harry ook nog een gruwelijke waarheid over zijn voormalige schoolhoofd, Dumbledore, vindt hij een afschuwelijk geheim in huize Black, komt hij meer te weten over zijn ouders en kruist een mysterieuze legende zijn pad: de Deathly Hallows.

De film van David Yates gaat op 18 november in premičre in de formaten 2D, 3D en IMAX 3D. Het tweede deel van de zevende Potter volgt ruim een half later op 14 juli 2011.

© FilmTotaal 2016 | Trailer | Filminformatie | Nieuwsoverzicht

Reacties (3)

12-07-2010 08:23
WOOOWWWOOH... de speler werkt niet.
12-07-2010 10:20
Toffe special (Voor degene bij wie de player het WEL doet). Ze blazen alles op enzo Denk dat dit een mega goeie film word en het zal me zeker gaan verrassen !
13-07-2010 09:05
Haha maak me anders nieuwsgierig.

Laatste Filmnieuws