Traileranalyse: 'Justice League'
Wat kunnen we concluderen uit de eerste teaser voor Zack Snyders derde DC-avontuur?

Nieuwe Disney featurette: A 'Tangled' World: Creating the Look

Geplaatst door Bram op 29-07-2010 11:49 - Bron: Awards Daily
Nieuwe Disney featurette: A 'Tangled' World: Creating the LookIn onderstaande featurette geeft Walt Disney meer prijs over Tangled, de 54e "Walt Disney Animated Classic" film. In deze "inside look" zien we co-regisseurs Byron Howard en Nathan Greno, onder begeleiding van Tangled beelden, met veel plezier praten over de animatiefilm met stemmen van Zachary Levi, Mandy Moore, David Schwimmer en John Goodman. De CGI/2D-combinatie film draait vanaf 1 december in de bioscoop.

Tangled gaat over Raponsje, die gevangen genomen wordt door een heks die haar opsluit in een toren. Als de heks naar boven wil komen roept ze: Raponsje, Raponsje gooi je haar naar beneden en dan klimt ze erin. Op een dag komt een prins langs de toren en hij hoort Raponsje heel mooi zingen. Hij probeert omhoog te klimmen maar het lukt niet. Dan ontdekt hij hoe de heks naar boven gaat en hij doet hetzelfde, waardoor hij met Raponsje gelukkige tijden beleeft. Maar de heks neemt wraak. Bekijk hieronder nog even de trailer:

© FilmTotaal 2016 | Trailer | Filminformatie | Nieuwsoverzicht

Reacties (4)

29-07-2010 12:45
Zot mooi!
29-07-2010 12:54
Idd en de film lijkt me ook leuk maar naar mijn mening iets teveel 3D... de 2D animatie vervaagt bij deze film weer als sneeuw voor de zon. Maar het zieter wel mooi uit.
29-07-2010 15:12
Waarom kunnen ze niet gewoon een hele film in Deep Canvas (Wiki Tarzan ;-))
stijl maken? dat lijkt me echt mooi.
30-07-2010 10:32
'A world that you want to go visit"
Ja ik wil naar de Snuggly Duckling pub

Laatste Filmnieuws