Chris Evans heeft oogje op Dr. Jekyll
De acteur (Captain America) speelt mogelijk de hoofdrol in een nieuwe film gebaseerd op de BBC-serie Jekyll (2007).

Eerste blik op My Idiot Brother

Geplaatst door Bram op 28-12-2010 09:43 - Bron: /Film
Hieronder zie je een eerste blik op de film My Idiot Brother van regisseur Jesse Peretz, eerder verantwoordelijk voor de romkom Fast Track (2006). Er is nog geen releasedatum bekend. Wel draait het op Sundance in januari 2011.

In de komedie speelt Paul Rudd de rol van Ned die het goede ziet in elke situatie en in iedereen. Hierdoor botst hij vaak met de rest van de wereld Ė vooral met zín familie. Nadat hij een tijdje heeft gezeten als straf voor het dealen van marihuana, trekt Ned in bij zín oudste zus Liz (Emily Mortimer), een hooggespannen moeder van twee. Hij helpt mee in de opvoeding van haar zevenjarige zoon River, maar zijn versie van wat grappig is voor kinderen strookt niet met die van zín zuster. Nadat hij het leven van Liz op zín kop heeft gezet, trekt hij in bij de middelste zus Miranda (Elizabeth Banks), een gedreven jounaliste. Hij maakt al snel een potje van haar grote doorbraak en verstoort haar voorzichtig opgebouwde liefdesleven. Hij moet dan maar naar zín jongste zus Natalie (Zooey Deschanel), wier wilde verleden als kind haar geluk dreigt te vernietigen. Overal waar Ned komt laat hij chaos achter, maar uiteindelijk ook een zweem van waarheid en geluk.

© FilmTotaal 2016 | Trailer | Filminformatie | Nieuwsoverzicht

Reacties (4)

28-12-2010 09:47
Ik vind Paul Rudd wel grappig, maar hij speelt vaak hetzelfde typte.
De 'enigste' normale persoon in een krankzinnige wereld waar hij links en rechts sarcastische opmerkingen afvuurt.
28-12-2010 10:11
Daarmee doe je Rudd in mijn ogen echt te kort.
Hij heeft ook echt wel radicaal andere types gespeeld ( Forgetting Sarah Marshall ), maar dat is vaak alleen in bijrollen geweest.
28-12-2010 10:44
Meestal speelt hij juist een ontevreden type die alleen maar sarcastisch is over alles en iedereen. In deze film speelt hij blijkbaar het tegenovergestelde, dus dat hij altijd dezelfde types speelt gaat dit keer niet op.
28-12-2010 10:52
Dit is waarschijnlijk een blik op een regisseur zijn Idiot Movie...

Laatste Filmnieuws