Eerste trailer monsterproject 'The Great Wall'
Matt Damon vs. bovennatuurlijke monsters.

The Hunger Games 2 in 2013 in de bioscopen

Geplaatst door Jim op 10-08-2011 12:06 - Bron: MTV
Tegelijk met twee nieuwe afbeeldingen uit de aankomende film The Hunger Games, bracht productiebedrijf Lionsgate het nieuws uit dat er al een datum is geprikt voor het vervolg. Dit, ondanks het feit dat de opnames van de eerste film nog niet eens af zijn. Dat wijst er dus op dat Lionsgate de film het liefst zoveel mogelijk onder de aandacht wil houden.

Het vervolg op de film, The Hunger Games: Catching Fire, staat voor het Thanksgiving weekend van 2013, dat eind november plaatsheeft, gepland. Het is nog niet bekend of Catching Fire net als de eerste film Gary Ross als regisseur houdt of dat het de trend gezet door de Twilight Saga en de Harry Potter films zal volgen. Dan zou er een nieuwe regisseur aangesteld worden voor het vervolg.

Op de eerste foto zien we Jennifer Lawrence in de rol van Katniss Everdeen, terwijl ze middenin de Hongerspelen zit. De tweede foto laat Josh Hutcherson in de rol van Peeta zien, een van de twee hoofdrolspelers.

The Hunger Games speelt zich af in de verre toekomst. De Verenigde Staten zijn opgedeeld in twaalf districten, die onder het bewind staan van een centrale overheid. Elk jaar dwingt deze overheid de districten om twee kinderen te selecteren die deel moeten nemen aan de live op televisie uitgezonden Hongerspelen, een gevecht op leven en dood, die naast eer en glorie ook voedsel opleveren voor het winnende district.

The Hunger Games draait vanaf 23 mei 2012 in de bioscopen.

© FilmTotaal 2016 | Trailer | Filminformatie | Nieuwsoverzicht

Reacties (6)

10-08-2011 12:18
Het nieuws van vervolgen vliegt ons hier op de oren! en dan nogs sequels van films die nog moeten uitkomen. Wanneer er een nieuwtje komt over ene orginele film zal het een verademing zijn?
10-08-2011 12:59
The Hunger Games-series zou je kunnen zien als één verhaal. Deel 2 en 3 volgens bijna precies op het voorgaande deel.

Dus ik denk dat ze mensen niet te lang willen laten wachten op het vervolg van het verhaal.
10-08-2011 13:53
Boeken waren erg leuk ben heel benieuwd of de films de hoge verwachtingen kunnen waarmaken
10-08-2011 16:10
Bij Harry Potter is men wel afgestapt van het 'een andere regisseur voor elke film'-idee. David Yates mag toch de helft van alle Potters op zijn naam schrijven.
10-08-2011 17:39
altijd gevaarlijk om nu al een datum te prikken voor een vervolg terwijl het eerste deel noog niet eens af is
12-08-2011 11:58
Kinderen? Deze acteurs op de foto's zien er niet uit als kinderen.

Laatste Filmnieuws