De Coen Brothers kiezen voor Tron: Legacy ster Garrett Hedlund

Geplaatst door Jan-Peter op 13-01-2012 12:58 - Bron: /Film
De Coen Brothers kiezen voor Tron: Legacy ster Garrett HedlundGezien het feit dat de live-action versie van Akira nog wel even op zich laat wachten, heeft hoofdrolspeler Garrett Hedlund (Tron: Legacy) wat tijd over voor andere projecten. Nu komt hem iets heel erg moois aanwaaien, namelijk een rol in de nieuwste van de Coen Brothers: Inside Llewyn Davis.

Variety bericht dat Hedlunds muzikale sequenties in de film Country Strong de Coens over de streep hebben getrokken. Inside Llewyn Davis is gebaseerd op het boek The Mayor of MacDougal Street van volkszanger Dave van Ronk, waarin hij zijn belevenissen uit de jaren zestig beschrijft.

De film, die zich afspeelt in de folk scene van de New Yorkse hippiewijk Greenwich Village in de jaren zestig, volgt het verhaal van de fictieve muzikant uit de titel. De film wordt geen zuivere biopic over de bekende New Yorkse gitarist en volkszanger Dave Van Ronk, maar eerder een gefictionaliseerde versie geÔnspireerd op het leven van de artiest. De titelrol is voor de aanstormende Oscar Isaac.

Verdere rollen zijn er voor Carey Mulligan, Justin Timberlake en John Goodman. De film moet in 2013 uitkomen.

© FilmTotaal 2016 | Trailer | Filminformatie | Nieuwsoverzicht

Reacties (4)

13-01-2012 14:00
Ben wel benieuwd naar deze film, kijk er ook naar uit om Oscar Isaac eindelijk een hoofdrol in een grote film te zien pakken. Z'n bijrollen in Robin Hood, Sucker Punch en Drive waren erg overtuigend
13-01-2012 14:09
was er nou nog een film van de Coens onderweg? Ze maakte er op dit moment toch nog een?

Edit: o nee, ik hoop nog steeds op een film van jesus... Beter wordt t dan een superheldencomedy van de Coens..
13-01-2012 17:03
De Coen Brothers gaan de Tim Burton toer op.
Meer en meer films gebaseerd op andermans ideeŽn.
13-01-2012 23:45
Het fijnste is dat Garrett Hedlund daadwerkelijk kan acteren, met immens veel overtuiging zelfs. Jammer van Timberlake, die heeft me tot op heden nog niet kunnen overtuigen.

Laatste Filmnieuws