SDCC2016: Epische trailer 'Justice League'!
De grote zes van DC worden onthuld!

Michael Fassbender in The Mountain Between Us

Geplaatst door Arman Avsaroglu op 15-03-2012 12:57 - Bron: Variety
Michael Fassbender in The Mountain Between UsEn dan is er alweer een nieuwe film voor Michael Fassbender. Afgelopen maanden brachten we nog het nieuws dat hoofdrollen zou gaan spelen in een film over een Keltische krijger en de nieuwe film van Ridley Scott, nu meldt Variety dat Fassbender ook in The Mountain Between Us de hoofdrol gaat spelen.

Het gaat om de nieuwe film van de Mexicaan Gerardo Naranjo, die indruk maakte met de thriller Miss Bala. Zijn nieuwste film is gebaseerd op een boek van Charles Martin en gaat over twee vreemdelingen die een vliegtuigongeluk in Colorado overleven. Beide zijn gewond en leunen op de ander om te overleven. Ze worden verliefd op elkaar.

Fassbender is vanaf deze week te zien in de Nederlandse bioscopen met A Dangerous Method en binnenkort ook met Prometheus, het sci-fi spektakel van Ridley Scott.

© FilmTotaal 2016

Reacties (2)

15-03-2012 16:11
Hoorde laatst in een podcast de mooie opmerking dat hij en Jessica Chestain zouden moeten trouwen; allebei zijn ze zo veelvuldig in films te zien dat ze voor elkaar lijken te zijn gemaakt.
15-03-2012 16:47
Sinds X-men First Class is zijn carriere (voor hoofdrollen in grote films) toch serieus gestegen. Ik ben benieuwd!

Laatste Filmnieuws