FilmTotaal zoekt buzzposters!
Ben jij helemaal op de hoogte van het laatste nieuws rond Hollywoodsterren?

Trailer Three Stooges

Geplaatst door Arman Avsaroglu op 22-03-2012 08:51 - Bron: Collider
Trailer Three StoogesHieronder zie je nieuwe trailer van The Three Stooges van regisseurs Bobby en Peter Farrelly. Hoofdrollen worden gespeeld door Will Sasso, Chris Diamantopoulos en Sean Hayes.

The Three Stooges waren een Amerikaanse komische act die vooral bekend werden door de vele korte slapstick films die ze in het begin van de vorige eeuw maakten voor Columbia Pictures. Een Nederlandse releasedatum is nog onbekend.

© FilmTotaal 2016 | Trailer | Filminformatie | Nieuwsoverzicht

Reacties (14)

22-03-2012 09:15
Dat geschreeuw tegen het einde van de film zijn waarschijnlijk de mensen die deze film hebben moeten aankijken. Om het in dierlijke termen te zeggen ''This Sucks Donkeydick''

Dit is alvast de slechtste film die dit jaar zal uitkomen, en het heeft zelfs een kans om erger te zijn dan Jack/Jill.

Will Sasso is niet grappig, Sean Hayes heeft alle credit verloren sinds Will and Grace, en die laatste flapdrol ken ik niet eens

De toevoeging van Larry David doet mij alleen maar huilen, omdat die man daadwerkelijk grappig kan zijn. Sofia Vergara heeft geen talent qua acteren, maar dankzij 2 wonderbaarlijke dingen blijft ze toch filmrollen krijgen.

En dan is er nog de slapstick die gebruikt wordt in de trailer, dat ongeveer 30 seconde doorgaat met het slaan van elkaar om hopelijk het publiek seppuku te laten plegen om zo uit hun lijden verlost te zijn.

Om alles nog erger te maken, brengen we gewoon de Jersey Shore cast in de film, want wanneer je weet dat je film een hoop stront wordt, dan moet daar natuurlijk nog een schepje bovenop.

De Farrely Brothers waren een driedaagsvlieg, met alleen Dumb & Dumber, Kingpin en There's Something About Mary de films waren die grappig bleken te zijn.

Ik gaf ze hoop kritiek voor Hall Pass vorig jaar, omdat daarin werkelijk het seksisme van het beeld werd afgegooid. En het had Richard Jenkins erin zitten, die laat zien dat hij nog steeds slechte rollen kan spelen.

Ik ben heel erg pissig over deze film, en dat zou iedereen moeten zijn wanneer hun nostalgie wordt verwoest door 2 filmmakers die hiermee denken een ode te maken aan hun favoriete komieken aller tijden. Nee Farrely Brothers, ze draaien jullie alleen de rug toe als ze dat doen in hun doodskisten.
22-03-2012 09:28
Jonathancrane schreef:
Sofia Vergara heeft geen talent qua acteren, maar dankzij 2 wonderbaarlijke dingen blijft ze toch filmrollen krijgen.


Hehe...
22-03-2012 09:54
Jeetje, deze film boort echt een heel nieuw, onontgonnen gebied van slechtheid aan waarvan we het bestaan niet eens konden vermoéden.
22-03-2012 09:57
Als die 'zwembad scene' uit de vorige trailer hier nog in had gezeten, dan was het nog enigzins te doen...

Om maar even in de sfeer van de film te blijven:

22-03-2012 11:03
Deze zal waarschijnlijk alleen in de VS een succes worden. Mijn god wat is dit slecht...
22-03-2012 12:52
Slecht? Nee, dit is The Three Stooges zoals het altijd al was. Druk, chaotisch en vol rare humor met veel pijn. Wat dat betreft doet het goed eer aan wat het was.
22-03-2012 13:17
Nee hoor, deze film wordt nergens een succes.
Ik kende de originele three stooges niet, heb even gekeken en snap wel waar de fysieke grappen op zijn gebaseerd; deze film lijkt zich er echter meer toe te beperken. Het is allemaal erg slapjes.
Geef mij bovendien voor de 'klassieken komieken' maar the Marx brothers, die vind ik beter.
22-03-2012 13:17
oeps, dubbelpost
22-03-2012 16:36
Havoc schreef:
Slecht? Nee, dit is The Three Stooges zoals het altijd al was. Druk, chaotisch en vol rare humor met veel pijn. Wat dat betreft doet het goed eer aan wat het was.


Gefeliciteerd Havoc, je hebt geen smaak meer
22-03-2012 18:45
Nee hoor, dat zeg ik niet. Ik zeg puur dat dit The Three Stooges is zoals het altijd was. En dat is niet slecht want het had een behoorlijk grote groep fans. Het was alleen vele, vele jaren terug, ben benieuwd of dit nu nog relevant is.
22-03-2012 18:51
Havoc schreef:
Nee hoor, dat zeg ik niet. Ik zeg puur dat dit The Three Stooges is zoals het altijd was. En dat is niet slecht want het had een behoorlijk grote groep fans. Het was alleen vele, vele jaren terug, ben benieuwd of dit nu nog relevant is.


Ja, en al die fans zitten in bejaardentehuizen of zijn net zo dood als de Stooges. Dit had nooit gemaakt moeten worden, hoe dan ook.
22-03-2012 19:29
Wat ben ik blij dat ik dit niet ken..;
22-03-2012 20:16
Wat een negatieve reacties... Neem dit nou niet TE serieus. Ok, het ziet er slecht uit, dat geef ik toe, maar wel heerlijk als komediefilm. Gewoon in een melige bui onderuit zitten en genieten van slapstick-humor.
23-03-2012 02:09
Trailerrecensie:

Meh.

Laatste Filmnieuws