Traileranalyse: 'Justice League'
Wat kunnen we concluderen uit de eerste teaser voor Zack Snyders derde DC-avontuur?

De Wachowskis willen Mila Kunis en Channing Tatum

Geplaatst door Jan-Peter op 28-03-2012 14:56 - Bron: /Film
De Wachowskis willen Mila Kunis en Channing TatumAndy en Lana Wachowski (de Matrix trilogie) rondden onlangs hun nieuwe film Cloud Atlas af samen met regisseur Tom Tykwer. Nu ze hier klaar mee zijn, richt het duo zich op de volgende film. Het lijkt erop dat dit Jupiter Ascending wordt, een gloednieuw sciencefiction verhaal. Hoewel er nog helemaal niets bekend is over het plot, weten we nu waarschijnlijk wel al wie er in zullen gaan spelen. Mila Kunis (Black Swan) en Channing Tatum (de G.I. Joe films) hebben het aanbod gekregen om een hoofdrol op zich te nemen.

Eerst was Natalie Portman nog in beeld voor een hoofdrol, maar haar Black Swan collega lijkt ermee aan de haal te gaan. De film, die eerder nog onder de naam Jupiter Rising ging, was destijds nog een prioriteit bij Warner Bros. en de film moest dit voorjaar uitkomen. Het gerucht ging dat de film zou gaan over oorlogvoerende kolonies in de ruimte. Het was zelfs de bedoeling om er een franchise van te maken. Het is compleet onduidelijk hoeveel hier nog van waar is. We merken het vanzelf als de productie later dit jaar van start gaat.

© FilmTotaal 2016 | Trailer | Filminformatie | Nieuwsoverzicht

Reacties (9)

28-03-2012 15:07
De Wachowksis + Mila Kunis = Awesome. Channing Tatum interesseert me echter totaal niet.
28-03-2012 15:26
heet ie nu officieel Lana
28-03-2012 16:29
Planethugo schreef:
heet ie nu officieel Lana

Al een paar jaar, toch?
28-03-2012 16:43
Channing Tatum, zucht ! Nu heb ik 21 Jump Street nog niet gezien, dus wie weet werkt die film wel voor zijn acteer ''ervaring'', maar voor nu is hij nog steeds de gast uit Fighting en Step Up.
28-03-2012 16:49
Jonathancrane schreef:
Channing Tatum, zucht ! Nu heb ik 21 Jump Street nog niet gezien, dus wie weet werkt die film wel voor zijn acteer ''ervaring'', maar voor nu is hij nog steeds de gast uit Fighting en Step Up.


Voor is hij nog steeds die waardeloze acteur.
28-03-2012 17:02
Andy en Lana Wachowski (de Matrix trilogie) rondden onlangs hun nieuwe film Cloud Atlas af samen met regisseur Tom Tykwer. Nu ze hier klaar mee zijn, richt het duo zich op de volgende film.


Waait, wut? Lol?

Gaat mijn leven werkelijk zo snel voorbij dat ik de release compleet heb gemist?
28-03-2012 20:45
De gebroeders Wachowski met eerst een post apocalyptische toekomst, en daarna met deze sci-fi film. Ik kijk er naar uit.
28-03-2012 21:30
Stukfruit schreef:
Waait, wut? Lol?

Gaat mijn leven werkelijk zo snel voorbij dat ik de release compleet heb gemist?

Nee hoor, dat de film af is wil nog niet zeggen dat ie al uitgebracht is. Misschien is er nog post-productiewerk, marketing, distributie, enz. Of ze wachten op het juiste moment, want volgens IMDB komt de film pas in oktober-november-december uit.

De Wachowski's staan voor mij vooral voor te hoge verwachtingen. The Matrix 1 vond ik briljant en moddervet, maar het is maar de vraag tot in hoeverre dit echt te danken was aan de Wachowski's. Want ze hebben verder nog niet heel veel goeds gemaakt.

Toch blijft het interessant, en met deze komende twee films kunnen ze zichzelf weer op de kaart zetten. Maar Mila Kunis en Channing Tatum worden allebei gekozen vanwege populariteit bij de jongeren + hun uiterlijk. En dat zegt gelijk al weer niet veel goeds. Hoewel ze beide wel eens een redelijke acteerprestatie hebben neergezet (in Black Swan respectievelijk A Guide to Recognizing Your Saints), dus wie weet...
28-03-2012 21:43
Andy en Lana

Laatste Filmnieuws