Macaulay Culkin over drugsverleden en paparazzi
Voor het eerst in tien jaar spreekt de 35-jarige acteur met de pers.

Sean Penn en Edward Norton in beeld voor RoboCop

Geplaatst door Jan-Peter op 14-04-2012 14:43 - Bron: /Film
Sean Penn en Edward Norton in beeld voor RoboCopNu Joel Kinnaman is aangesteld om de hoofdrol te gaan spelen in José Padilha‘s aankomende RoboCop reboot, kijkt MGM nu verder om de rest van de cast samen te stellen. Het nieuws komt nu naar buiten dat Edward Norton, Gael García Bernal en Rebecca Hall geïnteresseerd zouden zijn in een rol. Verder zouden de producenten Sean Penn aan boord willen halen.

Norton is in beeld voor de rol van (nee, dit is geen grap) Norton, het briljante brein achter de totstandkoming van RoboCop. Bernal moet Jack Lewis gaan spelen, de politiepartner van Alex (Kinnaman). Lewis krijgt een relatie met Clara, het personage waarvoor Hall in beeld is. Zij was de echtgenote van Alex voordat hij in RoboCop veranderde. Penn is hoogstwaarschijnlijk in beeld voor de rol van de rechtse verslaggever Novack.

RoboCop moet in Nederland op 15 augustus 2013 uitkomen.

© FilmTotaal 2016 | Trailer | Filminformatie | Nieuwsoverzicht

Reacties (4)

14-04-2012 15:02
Norton mag Norton gaan spelen Maar het komt wel vaker voor dat acteurs een personage spelen, die hun echte naam heeft (En dan heb situaties zoals Will Smith, Jim Belushi enzo niet meegerekend.)
14-04-2012 15:08
Lewis krijgt een relatie met Clara, het personage waarvoor Hall in beeld is. Zij was de echtgenote van Alex voordat hij in RoboCop veranderde.


Kan interessant worden! Stel je voor dat er een cyborg van je wordt gemaakt en dat je daardoor geen lichaamsdelen meer hebt om vrouwen te plezieren...

Volgens mij is het nu al de film van 2013!
14-04-2012 15:50
Oke dus Anne Lewis is dus compleet van de baan en is dus nu een man. Ik moet zeggen klinkt goed deze cast ben wel zeer benieuwd wie ze als badguy willen,je moet van goede huizen komen wil je Ronny Cox en vooral Kurtwood Smith doen vergeten.

Edit: En hebben ze Morton (Miguel Ferrer) nu veranderd in Norton?
15-04-2012 03:41
Rebecca Hall ook in de film, wat het gelijk nog interessanter maakt. Kortom, aantrekkelijke vrouw !

Laatste Filmnieuws