SDCC2016: Epische trailer 'Justice League'!
De grote zes van DC worden onthuld!

The Amazing Spider-Man virals over Dr. Curt Connors a.k.a. The Lizard

Geplaatst door Bram op 12-05-2012 15:26 - Bron: oscorpindustries.com
The Amazing Spider-Man virals over Dr. Curt Connors a.k.a. The LizardVia de viral website Oscorp Industries zijn twee nieuwe video's verschenen over de villain in The Amazing Spider-Man. In de Marvel superheldenfilm van regisseur Marc Webb speelt Rhys Ifans (Anonymous, 2011 en Notting Hill, 1999) de rol van Dr. Curt Connors, de wetenschapper die in de film verandert in The Lizard.

Hieronder eerst een korte videobooschap van Connors over de studenten bij Oscorp Industries en zijn studie naar hagedissen. De viral website geeft ook aan dat er maandag een flinke update volgt.

The Lizard werd bedacht door Stan Lee en Steve Ditko en verscheen voor het eerst in Amazing Spider-Man #6 (November 1963). Dr. Connors en de Lizard zijn als Dr. Jekyll en Mr. Hyde. In zijn menselijke vorm is Dr. Connors een vriend en bondgenoot van Spider-Man. Als de Lizard is hij echter een gevreesde superschurk.

De onderstaande featurette laat onder andere zie hoe Connors verandert in The Lizard:Andere rollen zijn voor Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans, Martin Sheen, Sally Field en Dennis Leary draait vanaf 2 juli in de (3D) bioscoop.

© FilmTotaal 2016 | Trailer | Filminformatie | Nieuwsoverzicht

Reacties (5)

12-05-2012 15:33
Wel een coole feature En het ziet er naar uit dat Ifans z'n personage echt ziel geeft en begrijpt En die transformatie ziet er ook best goed uit.
12-05-2012 16:25
Ik had eerst totaal geen zin in een reboot van spider-man, maar met de laatste trailers en nieuwtjes begint t tog te prikkelen
12-05-2012 17:22
nolifeman123 schreef:
Ik had eerst totaal geen zin in een reboot van spider-man, maar met de laatste trailers en nieuwtjes begint t tog te prikkelen

I see what you did there
12-05-2012 18:49
Ik sla deze trailer over want ik wil niet het verassing element laten verpesten voor mezelf. Want ik wil Connors zien veranderen als ik in de biscoop zit lekker groot scherm. Want ze laten weer te veel zien dan heb ik straks het zelfde als toen bij de advengers. Dat je weer stukken ziet dat je al weet wat er gebeurd en dat is nep en jammer. Dus ik sla deze over en laat me verrasen in de biscoop
13-05-2012 14:12
oh ja zie hoe de Bad Guy transformeert! waarom zetten ze de hele film niet gewoon gelijk online!? zijn 3 trailers van 3 minuten nog niet genoeg tegenwoordig? nee de eerste 5minuten van de film vrijgeven kan er ook nog wel bij, waneer houd dit op? nooit?

Laatste Filmnieuws