FilmTotaal zoekt buzzposters!
Ben jij helemaal op de hoogte van het laatste nieuws rond Hollywoodsterren?

Trailer 'The Good Doctor' met Orlando Bloom

Geplaatst door Jan-Peter op 15-05-2012 12:14 - Bron: Coming Soon
Trailer 'The Good Doctor' met Orlando BloomHieronder vind je de trailer voor The Good Doctor, geregisseerd door Lance Daly. Hoofdrollen zijn er voor Orlando Bloom, Riley Keough, Taraji P. Henson en Michael PeŮa.

Martin Blake (Bloom) is een ambitieuze maar zorgelijke dokter die dolgraag indruk wil maken op zijn superieuren en collega's. Het gaat echter niet zoals Martin zou willen en hij komt maar niet van zijn onzekerheden af. Wanneer de 18 jaar oude Diane (Keough) wordt opgenomen vanwege nierfalen, grijpt Martin dit aan om weer een beetje zelfvertrouwen te krijgen. Maar het gaat de verkeerde kant op wanneer zijn enthousiasme uitmondt in obsessie.

De Amerikaanse release is op 31 augustus.

© FilmTotaal 2016 | Trailer | Filminformatie | Nieuwsoverzicht

Reacties (4)

15-05-2012 13:48
Hoezo "uit het oog verloren"? Hij speelde vorig jaar nog in "The Three Musketeers".
15-05-2012 16:57
Dit doet me goed denken aan Mark Pellington zijn ''One Hour Photo'' waarin een normale man een vreemd soort obsessie krijgt voor degene die hij helpt als klant. Deze film leunt daar goed tegen aan.

Ziet ook overigens uit dat het Bloom zijn beste rol uit zijn hele film carriŤre kan worden.
15-05-2012 17:53
Nice, maakt me wel nieuwsgierig!
15-05-2012 20:34
Haha, ik heb deze trailer echt al een maand geleden op youtube gezien. En inderdaad, Orlando Bloom was laatst nog in The Three Musketeers en zal weer in de Hobbit zijn. Dus, Orlando Bloom is gewoon nog steeds in 'the game'. Laatst zag ik in een megazine staan: Orlando Bloom was de Robbert Pattinson van zijn generatie. AU. Nee. Orlando Bloom is 100 keer dat!

Laatste Filmnieuws