Opnames 'Star Wars: Episode VIII' afgerond!
Bekijk meteen een korte video van de set!

Michael Mann juryvoorzitter in VenetiŽ

Geplaatst door Arman Avsaroglu op 03-06-2012 12:40 - Bron: THR
Michael Mann juryvoorzitter in VenetiŽRegisseur Michael Mann (Heat) is dit jaar de juryvoorzitter van het Filmfestival van VenetiŽ. Dat heeft de organisatie van het festival bekendgemaakt. Het wordt de derde keer op rij dat een Amerikaanse regisseur de jury in VenetiŽ leidt.

Afgelopen jaar werd de jury voorgezeten door Darren Aronofsky, die besloot de Gouden Leeuw aan het Russische Faust te geven. Twee jaar geleden ontstond er wat controverse toen voorzitter Quentin Tarantino de hoofdprijs overhandigde aan zijn ex-vriendin Sofia Coppola voor haar film Somewhere en ook veel andere prijzen aan goede vrienden uitdeelde.

Het is nog niet duidelijk welke films dit jaar te zien zullen zijn op het oudste filmfestival ter wereld. Het 69ste Filmfestival van VenetiŽ vindt dit jaar plaats van 29 augustus tot 8 september.

© FilmTotaal 2016

Reacties (2)

03-06-2012 13:07
Mann moet weer eens een goeie film maken, daarmee is me punt duidelijk xD
04-06-2012 10:45
De laatste van hem die ik kon waarderen (ondanks het vreemde camera kwaliteit) was Collateral, en dat is ook alweer 8 jaar geleden. Ik neem aan sinds de serie 'Luck' is gecanceld, dat hij zich wel weer op een nieuw project zal storten.

Laatste Filmnieuws