Tease voor 'Transformers: The Last Knight'
Piep, piep, piep... Er is iets groots onderweg.

Ook Emma Watson in Noah?

Geplaatst door Arman Avsaroglu op 08-06-2012 19:21 - Bron: Deadline
Ook Emma Watson in Noah?Actrice Emma Watson is in onderhandelingen voor een rol in Noah, de nieuwe film van Darren Aronofsky. Dat meldt Deadline vandaag. Hoofdrol in de film is voor Russell Crowe.

Noah vertelt het verhaal van de Bijbelse figuur Noach, een man die de opdracht van God kreeg een gigantische ark te bouwen waarop van elke diersoort twee exemplaren konden verblijven. Dit omdat God besloten had de Schepping te verwoesten met een grote overstroming. In de versie van Aronofsky is Noach een man die gedesillusioneerd is met de wijze waarop de mens met de aarde omgaat.

Watson zou een jonge vrouw moeten spelen die een relatie krijgt met een van de zonen van Noah. Watson is binnenkort nog te zien in de films The Perks of Being a Wallflower, The End of the World en The Bling Ring. Noah moet in 2014 in de bioscopen verschijnen.

© FilmTotaal 2016 | Trailer | Filminformatie | Nieuwsoverzicht

Reacties (3)

08-06-2012 20:13
Ah, romantiek in een oud bijbels verhaal... Verlopen die niet altijd zo negatief als de pest? Net als in griekse mythologie? Iemand gaat altijd wel dood of... veranderd in een geit of iets dergelijks.
09-06-2012 10:11
Angelater schreef:
Ah, romantiek in een oud bijbels verhaal... Verlopen die niet altijd zo negatief als de pest? Net als in griekse mythologie?

Net als in het werk van Joss Whedon.
10-06-2012 14:16
lelijke foto maar deze film wil ik wel graag zien ik houw van bijbel films.

Laatste Filmnieuws