Tobey Maguire uit Life of Pi gesneden

Geplaatst door Jim op 06-09-2012 10:30 - Bron: Collider
Tobey Maguire uit Life of Pi gesnedenToen Ang Lee begon met het samenstellen van een cast voor zijn verfilming van het magisch-realistische Life of Pi, verzamelde hij voornamelijk een cast van relatief onbekende acteurs en actrices. Toch besloot hij één bekender acteur te casten, in de vorm van Tobey Maguire. Hij zou een schrijver spelen die de protagonist, Pi, interviewt. Er deden al enige geruchten de ronde dat Maguire mogelijk niet meer in de film te zien was en nu blijken die bewaarheid te zijn: Maguire is er inderdaad uit gesneden.

De scènes waarin de acteur te zien zou zijn, werden nu opnieuw opgenomen met acteur Rafe Spall, die eerder te zien was in Prometheus en Anonymous. Er is overigens geen kwaad bloed tussen Lee en Maguire. Laatstgenoemde gaf onderstaande statement naar aanleiding van de beslissing van Lee.

“I fully support Ang’s decision to go a different direction for this role in Life of Pi. Ang shared a lot of the film with me, and what I saw was absolutely beautiful.”

Lee besloot daarop ook een eigen verklaring uit te geven, natuurlijk gevuld met vriendelijke woorden naar Maguire toe. “To be consistent with the other casting choices made for the film, I decided to go with an entirely international cast. I very much admire Tobey and look forward to working with him again in the future.”

De film, die waarschijnlijk voor redelijk wat filmprijzen mee mag doen, zal vanaf 20 december in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Eerste reacties kunnen we al op 28 september verwachten, als de film het Filmfestival van New York opent. Verder draait deze vanaf 21 november in de Verenigde Staten.

© FilmTotaal 2016 | Trailer | Filminformatie | Nieuwsoverzicht

Reacties (5)

06-09-2012 11:02
De trailer blijft prachtig... ben erg benieuwd!
06-09-2012 12:10
Geen kwaad bloed ? Zolang Maguire betaald is zal die dat inderdaad niet zo erg vinden.
06-09-2012 13:46
Ik zie dat de zebra en de Hieena, ook uit het verhaal zijn geknipt....Ik weet het niet....50/50.
06-09-2012 16:59
Als je goed kijkt zie je de hyena en de zebra in de trailer voorkomen.

En blij dat Tobey niet meer meedoet. Had ik nl weinig zin in.
06-09-2012 19:05
Ik vond hem al een beetje misplaatst in de cast en ik kijk er niet raar van op dat hij eruit gesneden is Ben erg benieuwd hiernaar!

Laatste Filmnieuws