Jason Bourne [recensie]
De eerste Bourne-film met voor- in plaats van achtervoegsel gaat weer de goede kant op, maar heeft een kleine identiteit...
Pudor

Pudor (2007)

FT rating (geen stemmen)
--

Jouw rating
--

Filminformatie


Delen:

Synopsis:

Pudor gaat over intimiteit, over de verlangens, obsessies, geheimen en angsten die we verborgen houden, zelfs voor diegenen waarvan we het meeste houden. Een man die gaat sterven, een vrouw die anonieme, erotische brieven krijgt, een oudere man die een laatste kans krijgt om verliefd te worden, een tiener die worstelt met de twijfels die puberteit met zich meebrengt en een kleine jongen die geesten ziet. Zoals het geval in veel families, zijn alle personages in Pudor alleen, hoewel ze onder één dak leven..<br><br><br><br>.<br><br>.

Jaar:

2007

Duur:

113 minuten

Land:

Spanje

IMDB:

5.9 op 298 stemmen (Website)

Recensie Pudor


Geschreven door Ronald Simons

Pudor recensieIn hun speelfilmdebuut Pudor houden de Spaanse gebroeders Ulloa een vergrootglas boven een gezin dat binnen het tijdsbestek van slechts enkele dagen een ware vloedgolf aan ellende over zich heen krijgt gestort, waaronder een ongeneeslijke ziekte, overspel, dood, seksualiteitscrises, (zelf)moord, puberproblematiek en een scheiding. Werkelijk niets blijft vader Alfredo, moeder Julia, dochter Marisa en zoon Sergio bespaard. Het realisme dat Pudor nastreeft heeft er in ieder geval flink onder te lijden.

» Lees verder...

Trailers / Foto's / Posters


» 1 foto

Pudor 2007