Eerste trailer monsterproject 'The Great Wall'
Matt Damon vs. bovennatuurlijke monsters.
Up in the Air

Up in the Air (2009)

Alternatieve titel: Mileage, My Life
FT rating (84 stemmen)
7.5

Jouw rating
--

Filminformatie


Delen:

Synopsis:

De film vertelt het verhaal van een consulent (Clooney) die gespecialiseerd is in 'bedrijfsherstructureringen' (lees: mensen ontslaan). Hij heeft twee doelen in zijn leven: één miljoen mijl verzamelen als 'frequent flyer', en een job versieren bij de mysterieuze managementmaatschappij MythTech.

Regisseur:

Jason Reitman

Jaar:

2009

Duur:

109 minuten

Tagline:

The story of a man ready to make a connection.

Genre:

Komedie | Drama | Romantiek

Land:

Verenigde Staten

IMDB:

7.4 op 268207 stemmen (Website)

Release:

In de Nederlandse bioscoop te zien vanaf 14 januari 2010

DVD:

In Nederland op DVD uitgebracht op 18 mei 2010

Nieuws:

Recensie Up in the Air


Geschreven door Arman Avsaroglu

Waar te beginnen met het beschrijven van de genialiteit van Up in the Air? Bij het griezelig actuele tijdsbeeld dat de film schetst? Bij het scherpe scenario van Jason Reitman? Of toch bij de geweldige George Clooney in de hoofdrol? Het is een vraag die door iedereen anders beantwoord zal worden, maar een ding is zeker: Up in the Air is een van de beste Amerikaanse films in tijden en een bewijs dat uit Hollywood nog steeds fantastische films kunnen komen.

» Lees verder...

Trailers / Foto's / Posters


Reacties op Up in the Air (9)


29-01-2010 21:32
geweldige film!! Anna Kendrick speel haar rol SUPERGOED!! beginnen in Camp en Twilight en nu naast zo'n fantastische acteurs mogen staan.. George Clooney en Vera Farmiga waren ook opnieuw héél erg sterk, allemaal verdiend genomineerd voor alle awards waarvoor ze genomineerd waren
31-01-2010 23:12
setheelen schreef:
geweldige film!! Anna Kendrick speel haar rol SUPERGOED!! beginnen in Camp en Twilight en nu naast zo'n fantastische acteurs mogen staan.. George Clooney en Vera Farmiga waren ook opnieuw héél erg sterk, allemaal verdiend genomineerd voor alle awards waarvoor ze genomineerd waren

het ergste was nog dat
HELE goeie film, clooney speelde erg goed, de rest trouwens ook.
aardig wat lach momentjes, en wanneer
22-02-2010 04:49
een film dat u een goed gevoel geeft
14-03-2010 01:45
Goede film vanwege sterk acteerwerk, maar het is niet echt een komedie. Heeft wel humor, met name in het begin, maar wordt op een gegeven moment drama. Maakt dat de sfeer niet echt positief blijft.
11-07-2010 09:22
De film was wel leuk en een zeer goed scenario, montage en camerawerk. Maar er is nu nog geen enkele oscarkandidaat waarvan ik zei hmm amai das echt een oscar waard. An education, precious en a single man moet ik ng bekijken. Maar al de rest was geen oscar waard.
19-07-2010 16:23
Ik vond de film echt verschrikkelijk tegenvallen. Wat een open deuren. Misschien dat mensen hem goed vinden omdat alle personages door de wasmashine gaan? Koele zakenman geeft zijn hart bloot en wordt gedumpt door de vrouw waarvan we dachten dat ze zich stoerder voordeed dan ze was, maar gewoon echt cold hearted blijkt te zijn; jonge ambitieuze zakenvrouw (wat een vreselijk kind is die Natalie) vindt haar baan door in verliefdheid een jongen te volgen.... ik vond het allemaal vreselijk cheesy. En dan die dialogen, verre van scherp! Ik vond ze dodelijk saai en inhoudsloos. Helaas kan ik m echt niet meer geven dan een 5.
28-08-2010 13:08
Ik vind George Clooney een van de meest overroepen acteurs van de laatste jaren, niet bepaald een van mijn favorieten die al in meerdere filmen echt tegenvalt.
In deze prent echter kon hij me wel bekoren, al zal het scenario er wellicht veel mee te maken hebben, dit is perfect voor Clooney.
Maar meer nog was ik opgetogen van het spel van beide dames, zowel Anna Kendrick als Vera Farmiga.
Kortom een leuke film, al is het onderwerp dat zeker niet, met voor deze keer een prima George Clooney.
21-12-2010 19:17
Ik vond deze film niet meer dan middelmatig. Leuke twist tegen het einde, waardoor het gelukkig niet allemaal te cliché wordt.
Al met al niet echt een opbeurende film, al laat het einde dat ook een beetje aan de kijker zelf over.

En natalie vind ik gewoon een ongelooflijk rot personage, daar komt nog bij dat anna kendrick echt een vrij uitdrukkingsloos gezicht heeft. Dat best misschien nu wel bij de rol, maar ik ben benieuwd of ze dat überhaupt wel anders kan.
05-01-2011 17:29
Het feit dat die ene vrouw juist een heel gezin was vond ik juist een minpunt dat bij mij de hele gedachte van de film heeft overheerst, ik vond het een te makkelijke complete wending aan het verhaal, het was logisch dat het zou gebeuren