Verrassende cameo 'Suicide Squad' onthuld
En blijf vooral zitten tijdens de credits!
Chloe

Chloe (2009)

FT rating (16 stemmen)
6.2

Jouw rating
--

Filminformatie


Delen:

Synopsis:

Een vrouw verdenkt haar man ervan dat hij een affaire heeft. Hierdoor neemt de vrouw contact op met Chloe (Amanda Seyfried), een prostituee die betaald wordt om hem te verleiden. De vrouw hoopt zo zekerheid te krijgen achter haar vermoedens, maar vanaf dat moment begint haar leven alleen maar complexer te worden en brengt ze zelfs haar eigen familie in gevaar.

Regisseur:

Atom Egoyan

Jaar:

2009

Duur:

99 minuten

Tagline:

She invited Chloe into her life, her home and her marriage. Big mistake

Genre:

Drama | Thriller

Land:

Verenigde Staten | Canada | Frankrijk

IMDB:

6.3 op 55726 stemmen (Website)

Release:

In de Nederlandse bioscoop te zien vanaf 4 maart 2010

DVD:

In Nederland op DVD uitgebracht op 29 juni 2010

Nieuws:

Recensie Chloe


Geschreven door John Baak

Soms kunnen feiten rondom de productie van een film de waardering voor het eindresultaat verhogen. Denk aan Heath Ledger, die zich zes weken opsloot in voorbereiding voor zijn rol als The Joker, of Kevin Smith, die zijn stripcollectie verkocht en tien creditcards aanschafte om Clerks te maken. Eenzelfde blijk van hart voor het vak vinden we in Chloe. Tijdens de productie van de film kwam de vrouw van Liam Neeson, actrice Natasha Richardson, om het leven als gevolg van een skiongeluk. Neeson zette echter door en keerde al snel terug op de set om Chloe af te maken. Helaas is de film niet de beloofde topper geworden, maar Neeson verdient lof voor zowel zijn liefde voor het medium als voor zijn acteerprestatie.

» Lees verder...

Trailers / Foto's / Posters


» 1 foto

Chloe 2009

Reacties op Chloe (2)


21-07-2010 10:29
Dit was een hele....vaage....vaage film. In het begin dacht ik van nou gebeurd er nog iets? Toen gebeurde er gewoon vaage dingen. Het is geen verrassende film voor de rest, acteer werk is wel goed. Maar niet echt een hele aanrader. 5/10
24-09-2010 22:35
Er zijn vele slechte kritieken over deze film te lezen, en ik ben akkoord, het is geen topper, maar om hem nu echt een slechte film te noemen, daar ben ik het niet mee eens.
Hoewel ik geen favoriet ben van Julianne Moore, ik vind haar zelfs een beetje overschat, doet ze het in deze film zeer goed, en ze mag er best nog wezen als je haar in haar blootje ziet.
Ook Amanda Seyfried kon me best bekoren, .. en ja.. ook haar acteertalent, ze doet het hier stukken beter dan in de draak van een film die 'Mamma Mia!' wel is.
Kortom, ik vond dit best een goede film, alleen het einde viel me erg tegen, dat had stukken beter gekund.