SDCC2016: Epische trailer 'Justice League'!
De grote zes van DC worden onthuld!
Killers

Killers (2010)

Alternatieve titel: Five Killers
FT rating (36 stemmen)
5.4

Jouw rating
--

Filminformatie


Delen:

Synopsis:

Een vrouw ontmoet haar ideael man tijdens een vakantie wat al snel leidt tot een huwelijk. Hun geluk kan niet op, totdat ze erachter komen dat de buren weleens huurmoordenaars zouden kunnen zijn, die zijn ingehuurd om hen een kopje kleiner te maken.

Regisseur:

Robert Luketic

Jaar:

2010

Duur:

100 minuten

Tagline:

One Day Is A Enough For You!

Genre:

Actie | Komedie | Thriller

Land:

Verenigde Staten

IMDB:

5.4 op 72267 stemmen (Website)

Release:

In de Nederlandse bioscoop te zien vanaf 3 juni 2010

Nieuws:

Recensie Killers


Geschreven door Arman Avsaroglu

Robert Luketic is zo’n studioregisseur zoals je er in Hollywood tientallen rond hebt lopen. Regisseurs die zelden een eigen stempel op hun films drukken, wiens naam weinig belletjes doet rinkelen maar die met hun films toch meer geld in het laatje brengen dan de meeste alom gelauwerde filmmakers. Luketic heeft van het regisseren van romantische komedies zijn beroep gemaakt en doet dat niet onverdienstelijk. Zijn vier vorige films, waarvan Legally Blonde de bekendste is, hebben gezamenlijk namelijk al meer dan zeshonderd miljoen dollar opgebracht.

» Lees verder...

Trailers / Foto's / Posters


» 1 foto

Killers 2010

Reacties op Killers (4)


11-06-2010 09:47
Ik had al weinig positieve berichten over deze film gehoord dus ik verwachtte er weinig van. En dat was misschien maar goed ook, want hierdoor viel de film niet zó erg tegen als ik had verwacht. Maar begrijp me niet verkeerd, de film is nog steeds niet erg goed.
Ashton Kutcher weet mij wederom niet te overtuigen, niets nieuws. Ashton Kutcher in That 70's Show, leuk? JA! In Dude where's my car? Leuk? Ja! In alle andere films waar hij in speelt vind ik hem vaak de zwakste schakel. Hij speelt in genoeg goeie films, maar al hadden ze Kutcher vervangen voor een betere acteur dan hadden die films ook vele malen beter geweest. Denk aan The Butterfly Effect, The Guardian, maar goed ik draaf af
Katherine Heigl was dan opzich nog best leuk, maar ze is weleens leuker geweest en het feit dat ze altijd maar dezelfde rollen speelt gaat toch wel een beetje vervelen.
De actie in Killers is opzich best goed, maar niet geweldig. De geslaagde grappen zijn op één hand te tellen en dat komt vooral omdat er weinig nieuwe/originele grappen voorbij komen. Het leukste aan de film zijn dan toch nog de huurmoordenaars die het koppel achter zich aan krijgt. Misschien leuk voor de fans van Kutcher en Heigl, maar niets nieuws voor de doorgewinterde filmkijker.
24-07-2010 15:12
Iets wat ik helemaal niet begreep was toen

Verder vond ik het begin veelbelovend en snapte ik het eind niet helemaal. Kan iemand het me uitleggen?

Beetje een zwak einde..
11-10-2010 15:06
Wat een heerlijke wegkijk film! Hij was afgelopen en ik dacht echt... he? nu al? hij kijkt gewoon lekker weg! Het verhaal is opzich leuk, goed niks mis mee. Persoonlijk had ik wel een ander eind gedaan, het ging opeens allemaal wel erg snel. Ik vond het ook wel leuk om Kutcher eens een keer wat serieuzer te zien. Ja voor mij was ie zeker geslaagd 8/10
21-11-2011 12:58
Leuke film, leuk verhaaltje, maar meer is het ook niet.