Verrassende cameo 'Suicide Squad' onthuld
En blijf vooral zitten tijdens de credits!
The Bounty Hunter

The Bounty Hunter (2010)

FT rating (32 stemmen)
5.2

Jouw rating
--

Filminformatie


Delen:

Synopsis:

Milo Boyd (Gerard Butler), een mislukte premiejager, krijgt zijn droombaan als hij wordt aangewezen om zijn ex-vrouw, verslaggeefster Nicole Hurly (Jennifer Aniston), op te sporen. Hij denkt dat het een gemakkelijke klus wordt, maar wanneer Nicole hem op een dwaalspoor brengt zodat zij achter een tip over een moord kan aangaan, beseft hij dat niets ooit eenvoudig gaat tussen Nicole en hem. De exen vliegen elkaar constant in de haren, totdat zij moeten rennen voor hun leven.

Regisseur:

Andy Tennant

Jaar:

2010

Duur:

110 minuten

Tagline:

The pursuit begins Spring 2010

Genre:

Actie | Komedie | Romantiek

Land:

Verenigde Staten

IMDB:

5.5 op 95591 stemmen (Website)

Release:

In de Nederlandse bioscoop te zien vanaf 1 april 2010

DVD:

In Nederland op DVD uitgebracht op 27 juli 2010

Nieuws:

Recensie The Bounty Hunter


Geschreven door Thomas Hermssen

Jennifer ‘romkom’ Aniston lijkt in niets anders meer te kunnen opdraven dan in romantische niemendalletjes. Gerard Butler wisselt dergelijke films tenminste nog af met harde actiefilms. In The Bounty Hunter geven ze samen acte de présence en hoop je op een innovatieve, vermakelijke samensmelting van hun krachten. Komen wij even bedrogen uit.

» Lees verder...

Trailers / Foto's / Posters


Reacties op The Bounty Hunter (3)


14-09-2010 17:02
Deze film deed eigenlijk precies aan mijn verwachtingen. Gewoon een leuke film met 2 top acteurs! Ik moet zeggen er zitten grappige stukjes in, maar de dag ervoor had ik de Ugly Truth gezien en ja dan is dit wel een beetje flauwtjes. Maar alsnog ik zou zeggen zak chips erbij en kijken maar 7/10
17-11-2011 12:45
Leuke film is dit wel, met een paar geslaagde grappen.
Maar het leukste om zien aan deze film is toch wel de verschijning van Jennifer Aniston.
27-08-2015 18:41
de romantische actiekomedie is een genre dat moeilijk succesvol blijkt te zijn. De enige die ik boven de middelmaat vond uitsteken was This Means War maar die werd in het algemeen ook matig ontvangen dus algemeen kan men wel stellen dat dit genre niet echt makkelijk is om zeer sterk uit te voeren. Dat is ook niet anders bij The Bounty Hunter. Het verhaaltje is makzuchtig, slaat kant nog wal, bouwt dingen op maar laat die dan vallen naar het einde toe en denkt dat de kijker wel heel dom is. Anderzijds heb je wel een dosis matig tot geslaagde grappen maar er zit te veel afval tussen om de problemen te verdoezelen. Het enige wat ik geslaagd vond was Jennifer Anniston('s outfit) en Butler. De chemie tussen deze 2 zat wel snor en gaf een zekere geloofwaardigheid aan hun persoonlijk verhaal en verleden, in hoeverre de geloofwaardigheid hier kan standhouden. De actie is maar matig en de finale even zeer.

The Bounty Hunter is geen topper, maar de chemie tussen de 2 hoofdrolspelers maakt wel éen en ander goed maar de problemen van deze film zijn te groot om te verdoezelen

4,5/10