Eerste trailer monsterproject 'The Great Wall'
Matt Damon vs. bovennatuurlijke monsters.
The Joneses

The Joneses (2009)

FT rating (20 stemmen)
6.7

Jouw rating
--

Filminformatie


Delen:

Synopsis:

Kate Jones en Steve Jones lijken het perfecte paar te zijn, die samen met hun al even perfecte tieners, Jenn en Mick , verhuizen naar het perfecte huis in een luxe woonwijk met de mooiste spullen van de buurt. Het enige probleem is dat ze geen echt gezin zijn maar werknemers van een grote marketingorganisatie. Ze weten precies hoe ze ervoor moeten zorgen dat iedereen wil hebben wat zij hebben, totdat het ineens niet meer vlekkeloos verloopt met het ‘gezin’.

Regisseur:

Derrick Borte

Jaar:

2009

Duur:

96 minuten

Tagline:

They're not just living the American dream, they're selling it.

Genre:

Drama

Land:

Verenigde Staten

IMDB:

6.5 op 33232 stemmen (Website)

Release:

In de Nederlandse bioscoop te zien vanaf 12 augustus 2010

DVD:

In Nederland op DVD uitgebracht op 11 januari 2011

Nieuws:

Trailers / Foto's / Posters


Reacties op The Joneses (4)


08-09-2010 14:28
Wat een suffe film. Ondanks de moraal die je wordt voorgelegd wordt er ondertussen wel flink aan sluikreclame verdiend: ik zag lacoste langskomen, puma, adidas...etc.
Echt een film die maar 3 minuten na kijken nog in je hoofd blijft hangen, geen minuut langer.
24-12-2010 05:03
Je vraagt je eigen toch af, na afloop van de film. Was dit nou een goede of slechte film. Zal wel ergens een gulden tussen weg in zitten, naja..een 5-je dan maar voor deze.
02-08-2011 12:13
Goed uitgangspunt dat nogal matig wordt uitgewerkt...
26-06-2013 18:29
een goede film al zou ik het niet echt een komedie noemen... eerder een tragedie. De kritische kijk naar de amerikaanse maatschappij wordt het eerste uur zeer goed in beeld gezet. Naarmate het einde vordert hebben ze dat een beetje laten varen buiten nog een opmerkelijk stukje maar op zich is het wel te begrijpen dat ze dat deden om het verhaaltje af te ronden want anders kijk je naar een film die enkel kritisch wilt kijken maar voor de rest geen inhoud had. Toch was het op dat einde iets te wankel om het echt een topper te noemen maar de prestaties van Moore en Duchovny zijn wel ijzersterk wat deze film het kijken waard maken.

En ook al weet ik niet of zo een gezinnen echt bestaan (ik zou er niet van verschieten) het doet je toch even nadenken want met of zonder zo een gezinnen, wij als mensen kopen ook echt zo en soms in sommige gevallen kan dit inderdaad negatief aflopen...

7/10