Macaulay Culkin over drugsverleden en paparazzi
Voor het eerst in tien jaar spreekt de 35-jarige acteur met de pers.
Zookeeper

Zookeeper (2011)

FT rating (17 stemmen)
5.2

Jouw rating
--

Filminformatie


Delen:

Synopsis:

The Zookeeper volgt Griffin Keyes, een dierenverzorger in de Franklin Park Zoo. De dieren van de dierentuin zijn gek op hem, en hij ook op hen. Griffin voelt zich namelijk gemakkelijker bij een leeuw dan bij een vrouw, maar hij besluit dat het toch eens tijd is om aan de vrouw te komen. Daarom heeft hij de intentie een ander baantje te krijgen om zo indruk te maken op de vrouwen. De dieren zijn hier niet zo blij mee en besluiten hun grootste geheim te onthullen: ze kunnen praten! Om te zorgen dat Griffin blijft, besluiten ze hem te leren hoe hij iemand het hof moet maken – op de dierenmanier. De film is niet oncontroversieel gebleken. Er werd namelijk een campagne begonnen om de film te boycotten. Een van de olifanten die gebruikt wordt in de film was in 2005 namelijk te zien in een filmpje dat uitgebracht werd door dierenbescherming Animal Defenders International (ADI). Hierin was te zien hoe het dier mishandeld werd door de trainers. Aangezien hetzelfde dier in deze film te zien is, besloot men dus op te roepen tot een boycot voor het gebruiken van mishandelde dieren.

Regisseur:

Frank Coraci

Jaar:

2011

Duur:

102 minuten

Tagline:

Welcome to his jungle.

Genre:

Komedie | Familiefilm | Romantiek

Land:

Verenigde Staten

IMDB:

5.2 op 44334 stemmen (Website)

Release:

In de Nederlandse bioscoop te zien vanaf 21 juli 2011

DVD:

In Nederland op DVD uitgebracht op 13 december 2011

Nieuws:

Trailers / Foto's / Posters


» 1 foto

Zookeeper 2011

Reacties op Zookeeper (2)


22-10-2011 10:40
Wat is dit een ongelooflijk slechte film. Dat iemand het ooit voor elkaar krijgt om zo'n film te maken. Kevin James valt de hele film door, en dat moet dan grappig zijn. Deze film krijgt van mij een 2.
05-07-2015 18:21
best een aangename verrassing deze film. Al ben ik misschien éen van de weinige die op een luie zondag een sandler of James-film nog kan appreciëren. De film heeft wel nogal véél weg van a Night At The Museum en daarom ook een 7 voor deze film want ik heb me zeker niet minder vermaakt dan met de laatste 2 NATM's. James speelt een beetje altijd dezelfde rol en vaak zijn de bijrollen dan ook van cruciaal belang. Ondanks géén echte hoogvliegers in die bijrollen zitten er ook geen irritante personages tussen. De film is eigenlijk eerder een romkom maar de film houd genoeg plaats voor de typische pure komedie-grappen en schuift het romantische gedeelte toch vaak genoeg naar de achtergrond. Het enige wat de film écht nog beter had kunnen maken was dat hij wat groffer zou worden (in de trend van Ted). Alleen denk ik dat de makers ook nog kinderen naar de film wouden trekken want sprekende dieren in een zoo spreekt natuurlijk ook de kleintjes aan. Ook het dramatische stuk nét voor de typische romantische finale houden ze lekker kort zodat toch vooral de glimlach primeert en dat maakt Zookeeper een aardige film tot het einde.

Zookeeper is zeker geen topper, maar als je een romkom wilt zien die toch net genoeg geen romkom wil zijn, en je het wel hebt voor pratende dieren die lekker bekvechten tegen elkaar dan kan je je met Zookeeper zeker vermaken.

6,5/10