'Ben-Hur' op weg naar rampzalig openingsweekend
De peperdure film zou openen met 14 miljoen dollar.
You Will Meet a Tall Dark Stranger

You Will Meet a Tall Dark Stranger (2010)

FT rating (8 stemmen)
5.1

Jouw rating
--

Filminformatie


Delen:

Synopsis:

Alfie (Anthony Hopkins) heeft zijn vrouw verlaten en probeert met fitness en viagra weer te leven als een jonge god; dat drijft hem in de armen van een prostituee waar hij mee trouwt. Zijn vrouw zoekt haar heil bij een waarzegster; hun dochter Sally (Naomi Watts) werkt voor een galleriehouder genaamd Greg (Antonio Banderas) en is getrouwd met Roy (Josh Brolin), een mislukt schrijver die voornamelijk naar de buurvrouw aan de overkant loert.

Regisseur:

Woody Allen

Jaar:

2010

Duur:

98 minuten

Genre:

Komedie | Romantiek

Land:

Verenigde Staten | Spanje

IMDB:

6.3 op 35866 stemmen (Website)

Release:

In de Nederlandse bioscoop te zien vanaf 16 december 2010

DVD:

In Nederland op DVD uitgebracht op 17 mei 2011

Nieuws:

Recensie You Will Meet a Tall Dark Stranger


Geschreven door Kaj van Zoelen

Hetzelfde lettertype, simpel wit op een zwarte achtergrond, begeleid door de bekende jazztonen - de onveranderlijke begintitels van een Woody Allenfilm zijn als een oude vriend die weer eens langskomt. En gelukkig is hij deze keer, in tegenstelling tot een aantal recente bezoekjes, weer eens goed op dreef. Het verhaal dat hij vertelt mag dan misschien een nieuwe versie zijn van wat hij al eerder vertelde, maar hij geeft er in elk geval een interessante draai aan en weet het constant boeiend te houden. Na afloop van het weerzien kun je alleen maar hopen dat hij volgend jaar weer eens langskomt.

» Lees verder...

Trailers / Foto's / Posters


» 1 foto

You Will Meet a Tall Dark Stranger 2010

Reacties op You Will Meet a Tall Dark Stranger (1)


09-12-2010 15:32
Wel een erg late release van de film, hij was al een dikke anderhalve maand geleden al uit in frankrijk, terwijl dat land eigenlijk altijd wat achter ligt in vergelijking met NL.

Het is wel een goeie film met een goed verhaal, maar met al die supers namen had ik eerlijk gezegd wel iets beter verwacht, maar toch een vermakelijke film, het gaat eigenlijk over meerdere levens van bepaalde personen, het laat je goed zien hoe alles in een keer kan veranderen, ik geef hem een 7+