Gerucht: Homoseksuele superheld in DC-films
Een meer geruchten rond Green Lantern Corps en een Teen Titans-film.
Just Go with It

Just Go with It (2011)

FT rating (33 stemmen)
6.3

Jouw rating
--

Filminformatie


Delen:

Synopsis:

Een plastisch chirurch verleidt een jongere lerares. Hij laat zijn loyale assistente doen alsof ze zijn aanstaande ex-vrouw is, om op deze manier een leugen weg te moffelen. De leugens blijven zich echter opstapelen wanneer ook de kinderen van de assistente betrokken raken. Dan vertrekt iedereen voor het weekend richting Hawaii waar hun leven op het punt staat te veranderen.

Regisseur:

Dennis Dugan

Jaar:

2011

Duur:

117 minuten

Tagline:

Sometimes a guy's best wingman... is a wingwoman.

Genre:

Komedie | Romantiek

Land:

Verenigde Staten

IMDB:

6.4 op 161230 stemmen (Website)

Release:

In de Nederlandse bioscoop te zien vanaf 7 april 2011

DVD:

In Nederland op DVD uitgebracht op 2 augustus 2011

Nieuws:

Recensie Just Go with It


Geschreven door Arman Avsaroglu

De samenwerking tussen regisseur Dennis Dugan en Adam Sandler heeft de afgelopen jaren al geresulteerd in dieptepunten als You Dont Mess with the Zohan en I Now Pronounce You Chuck & Larry. Geen van de zes films die ze samen maakten was echter zo dieptriest als Grown Ups vorig jaar, een komedie die zo onwaarschijnlijk slecht en pijnlijk niet-grappig was dat je de hoop in Hollywood bijna helemaal zou verliezen. De Amerikaanse bioscoopbezoeker dacht daar echter anders over en ging in groten getale naar Grown Ups, waardoor de nieuwe samenwerking tussen Dugan en Sandler, Just Go with It, nu alweer in de bioscopen draait.

» Lees verder...

Trailers / Foto's / Posters


» 1 foto

Just Go with It 2011

Reacties op Just Go with It (5)


04-04-2011 01:32
Just Go with it is een prima comedy, samen met Adam Sandler en Jennifer Aniston en een leuk rolletje voor Nicole Kidman cast doet het prima. Heb me van begin tot eind prima kunnen vermaken, net weer iets anders als "hall pass" maar wordt goed gemaakt door de kwaliteit van de acteurs en actrices. Persoonlijk vond ik de schaap grap wel erg grappig, einde raakte lichtelijk voorspelbaar. Maar dat stoorde me verder niet, vind dit een fijne en lekkere film om naar te kijken en krijgt dan ook een gezonde zeven.
10-04-2011 18:35
romantische komedies, altijd hetzelfde. deze onderscheid zich niet van de rest. heb het einde na 10 minuten al voorspelt.
Maar, just go with it bevat een aantal geslaagde grappen, en adam sandler is weer lekker op dreef, terwijl ik de hoop in hem na ''funny people'' eigenlijk een beetje had opgegeven.

tis een leuke film, voor een keertje.
6/10
01-05-2011 23:01
aardige komdedie, met zowel leuke effectieve, als flauwe grappen.
29-08-2011 12:47
Best wel een leuke film! Begin en einde was grappig... verder gaat wel!
06-05-2012 22:56
Bout, heb me echt dood gergerd aan dat jochie + meisje.