FilmTotaal zoekt buzzposters!
Ben jij helemaal op de hoogte van het laatste nieuws rond Hollywoodsterren?
Piranha 3DD

Piranha 3DD (2012)

Alternatieve titel: Piranha 3D: The Sequel
FT rating (19 stemmen)
3.7

Jouw rating
--

Filminformatie


Delen:

Synopsis:

De hongerige roofvissen hebben in vlot geëvolueerde vorm het meer van het eerste deel levenloos en doordrenkt van het bloed achter zich gelaten en proberen zich nu een toegang tot Big Wet te verschaffen. Een groep nauwelijks uit elkaar te houden jongeren komt het dreigende gevaar op het spoor, waarschuwt zich een ongeluk, maar wordt door niemand geloofd. Er moeten eerst wat doden vallen voor hun signalen enigszins serieus genomen worden. De baas van de waterspeeltuin wil zo vlot mogelijk de boel opengooien en kan hierbij geen tegenwerking gebruiken. Hasselhoff mag op een stoel aan de rand van het zwembad plaatsnemen en de boel gade slaan, zonder ook maar een moment echt in actie te komen.

Regisseur:

John Gulager

Jaar:

2012

Duur:

83 minuten

Tagline:

Terror Lurks Where You Least Expect It

Genre:

Komedie | Horror | Thriller

Land:

Verenigde Staten

IMDB:

3.8 op 31692 stemmen (Website)

Release:

In de Nederlandse bioscoop te zien vanaf 14 juni 2012

DVD:

In Nederland op DVD uitgebracht op 22 januari 2013

Nieuws:

Recensie Piranha 3DD


Geschreven door Arjan Welles

Twee jaar geleden verscheen een remake van horrorkomedie Piranha uit 1978. In 3D, zoals het tegenwoordig schijnt te moeten. De hervertelling was verrassend geslaagd, liet een goede mix van smerigheid en grappen zien en nam zichzelf vooral niet al te serieus. De Fransman Alexandre Aja nam het genre op de hak. Hij bouwde functioneel naakt in en kwam zo weg met de afgehapte piemel van een pornoregisseur en veel vrouwelijk vlees. In het afsluitende shot werd een vervolg al aangekondigd. De bijtgrage visjes waren geëvolueerd: nog groter en nog agressiever. Het vervolg werd Piranha 3DD gedoopt. Verwacht geen super 3D-effecten, want de titel is een goedkope verwijzing naar de cupmaat van de dames die hier als visvoer dienen.

» Lees verder...

Trailers / Foto's / Posters


Blu-Ray Review: Piranha 3DD


Geschreven door Bram

SYNOPSIS & TRAILERS

» Lees verder...

Reacties op Piranha 3DD (5)


03-06-2012 13:56
Veel bloed en borsten, verhaal is helaas eenvoudig. Leuk is wel dat Hasselhof en The Doc (back to the future) erin zitten, geeft het een vertrouwelijk gevoel. Persoonlijk vond ik het eerste deel wel iets beter, maar deze kan er mee door (voor op de zondagmiddag). Scène met het gemeenschap, was wel origineel. Denk ook wel dat er een derde deel zal komen...wie weet. Verdient een magere 6/10
14-06-2012 18:58
Bagger vervolg dat meer op sex en sexy tieners let dan de Piranha's zelf. Als ze eenmaal happen is niet echt veel bijzonders. Alleen Hasselhof en Lloyd geven je nog wel een glimlachje. 3/10
14-02-2013 16:42
'Josh heeft z'n penis eraf gesneden om iets uit m'n foef hem gebeten heeft.' Jah... als je met zo'n "fantastische" one-liners komt aanhollen kan het niet anders dan fout lopen.

Piranha 3D was gewoon een foute film maar daarom juist leuk. Het vervolg is ook een foute film alleen wil het maar niet leuk worden. De man met de geweerbenen, David Hasselhof z'n slappe borstspieren en de liters bloed ten spijt. Voor wie de film wil kijken omdat er grote voorgevels en seks te zien zijn komt er uiteindelijk maar bekaaid vanaf. Seks zit er nauwelijks in en wanneer we die DD's in slow motion zien voorbij komen zitten deze nog braafjes achter slot en grendel. Ook de manieren waarop personages aan hun eind komen in deze film zijn zodanig absurd te noemen, dat zelfs een dodelijk ongeluk uit "Final Destination" realistisch wordt.

Kortom Piranha 3DD is een bloedbad van een film. 2/10
21-04-2013 13:07
Ik vond deze eigenlijk best goed. Piranha 3D was eigenlijk een van de grootste verrassingen in het genre de laatste jaren en deze gaat daar gewoon op voort. Sommigen vonden hem niet zo grappig als ik hierboven zo lees maar ik vond dat wel en ik denk zelfs dat ik hem nog nét iets leuker vond dan deel 1. Er zitten een paar absurde doodscènes in maar dat maakt het net leuker om naar te zien want ik denk dat dit zo een beetje de Final Destination van het genre moet worden. Heerlijke cameo's van Hasselhof en Ving Rhames maken het nog leuker en zelfs die Hasselhof is goed verdraagbaar in deze, mede omdat hij gewoon zichzelf uitlacht.

Het verhaal zelf is misschien iets te puberaal getint maar het stoorde zeker niet (ook al kon je het op één blad schrijven). daar gaat het niet om in dit soort films, enkel puur doelloos vermaak en daar is het duidelijk in geslaagd bij mij dus een 7/10
23-10-2014 11:05
Kleurrijk, veel vrouwelijk schoon.
Maar verder een film die je niet ernstig moet nemen.
Duidelijk een parodie op de rampenfilms en vooral een parodie van David Hasselhoff himself, hij staat zichzelf letterlijk belachelijk te maken.
Het is eens leuk om naar te kijken, maar meer is het niet.