FilmTotaal zoekt buzzposters!
Ben jij helemaal op de hoogte van het laatste nieuws rond Hollywoodsterren?
The Five-Year Engagement

The Five-Year Engagement (2012)

FT rating (14 stemmen)
5.7

Jouw rating
--

Filminformatie


Delen:

Synopsis:

Het verhaal over twee mensen die verliefd worden op elkaar maar na vijf jaar nog steeds verloofd zijn. Door de dagelijkse drukte (hoofdzakelijk op het werk) ontstaat er behoorlijke stress, en niet alleen bij henzelf, maar ook bij de familieleden. Zal dit koppel evengoed ooit gaat trouwen? (Geschreven door Steadicam)

Regisseur:

Nicholas Stoller

Jaar:

2012

Duur:

124 minuten

Tagline:

A comedy about the journey between popping the question and tying the knot.

Genre:

Komedie | Romantiek

Land:

Verenigde Staten

IMDB:

6.2 op 78676 stemmen (Website)

Release:

In de Nederlandse bioscoop te zien vanaf 28 juni 2012

DVD:

In Nederland op DVD uitgebracht op 6 november 2012

Nieuws:

Recensie The Five-Year Engagement


Geschreven door Danitsa Linders

The Five-Year Engagement is geproduceerd door Judd Apatow, die met komedies als Knocked Up, Superbad, The 40 Year Old Virgin en Bridesmaids op zijn conto een naam heeft hoog te houden. Hoofdrolspeler Jason Segel schreef samen met regisseur Nicholas Stoller het scenario. In 2008 maakten zij op dezelfde manier Forgetting Sarah Marshall. Net als bovengenoemde films gaat The Five-Year Engagement over relaties (veelal tussen een stakker en een droomvrouw) en net als Bridesmaids concentreert deze romkom zich rond een stel met trouwplannen. Denk aan verlovingsfeestjes, curieuze genodigden, planningstress, relaties die onder druk komen te staan en vooral veel gênante speeches. En toch blijft de hilariteit uit.

» Lees verder...

Trailers / Foto's / Posters


Reacties op The Five-Year Engagement (1)


01-10-2014 14:03
een matige komedie die zich enkel staande houd door de ietwat verrassende chemie tussen de twee hoofdrolspelers. segel en blunt hebben echt een klik en brengen hun relatie geloofwaardig over. toch geraakt de film nooit op gang en schippert het teveel tussen een komedie en een drama waardoor zowel de komische elementen als de dramatische niet volledig tot hun recht komen. op zich een kijkbeurt waard maar geen film die je lang zal herinneren

4,5/10