Traileranalyse: 'Justice League'
Wat kunnen we concluderen uit de eerste teaser voor Zack Snyders derde DC-avontuur?
Passion

Passion (2012)

FT rating (5 stemmen)
6.4

Jouw rating
--

Filminformatie


Delen:

Synopsis:

In deze thriller is een psychologische machtsstrijd gaande tussen Christine (Rachel McAdams) en diens assistente Isabelle (Noomi Rapace). Christine is een dominante vrouw die graag de touwtjes in handen heeft en zich bedreigd voelt door haar ambitieuze protégé. Ze verleiden, manipuleren en vernederen elkaar, met moord als gevolg.

Regisseur:

Brian De Palma

Jaar:

2012

Duur:

100 minuten

Genre:

Drama | Mystery | Thriller

Land:

Duitsland | Frankrijk

IMDB:

5.3 op 16447 stemmen (Website)

Release:

In de Nederlandse bioscoop te zien vanaf 25 april 2013

DVD:

In Nederland op DVD uitgebracht op 25 juni 2013

Nieuws:

Recensie Passion


Geschreven door Kaj van Zoelen

Brian De Palma roept met zijn films al sinds jaar en dag verdeelde reacties op. Zelfs het gros van zijn fans moest echter toegeven dat na het meesterlijke Femme Fatale tien jaar geleden de koek een beetje op leek te zijn met het tegenvallende Black Dahlia en Redacted. Gelukkig is Passion de terugkeer van De Palma de jazzartiest, die prachtige solo's speelt over oude (bekende) melodietjes en ze nieuw leven inblaast. Met dromen in dromen, spiegels en splitscreens bebopt De Palma op heerlijke wijze weer lustig op zowel Hitchcock als zijn eigen oeuvre.

» Lees verder...

Trailers / Foto's / Posters


Reacties op Passion (1)


29-09-2013 20:36
Niet Brian De Palma's beste prent deze, maar het verhaal kon me wel boeien al zaten er ook toch wel saaie momenten tussen.
Rachel McAdams vond ik irritant acteren, maar Noomi Rapace (waarvoor ik de film uiteindelijk had gekocht) speelt hier weer voortreffelijk en gaat op hetzelfde elan verder als haar sublieme vertolking in de Millennium reeks.
Rapace is internationaal aan het doorbreken maar zou toch betere producties kunnen gebruiken, het talent heeft ze er alleszins voor, en ik geef toe, ze is ook leuk om naar te kijken .