A Haunted House

A Haunted House (2013)

FT rating (22 stemmen)
4

Jouw rating
--

Filminformatie


Delen:

Synopsis:

In 'A Haunted House' hebben Malcolm (Wayans) en Kisha (Atkins) net hun nieuwe woning betrokken. Hun droom wordt echter een nachtmerrie als er rare dingen gebeuren in het huis en hun sexleven wordt verstoord. De film heeft veel weg van een soort Scary Movie, aangezien de film het huidige horrorgenre op de hak neemt. Er worden grappen gemaakt over films als Paranormal Activity en The Devil Inside.

Regisseur:

Michael Tiddes

Jaar:

2013

Duur:

86 minuten

Tagline:

This $*%! ain't paranormal!

Genre:

Komedie | Horror

Land:

Verenigde Staten

IMDB:

5.1 op 34076 stemmen (Website)

Release:

In de Nederlandse bioscoop te zien vanaf 14 februari 2013

DVD:

In Nederland op DVD uitgebracht op 18 juni 2013

Nieuws:

Recensie A Haunted House


Geschreven door Steffan Hofland

A Haunted House is de laatste in een rits van parodiefilms van de hand van schrijver en acteur Marlon Wayans. Eerdere films waar hij aan meeschreef en in acteerde, zoals White Chicks, Dance Flick en de Scary Movie-franchise, werden door de pers vrijwel unaniem negatief ontvangen. De inkomsten uit deze films waren echter altijd goed, en ook A Haunted House verdiende in het openingsweekend in de Verenigde Staten al ruimschoots zijn budget terug. Met een geschat budget van twee miljoen dollar en een openingsweekend van achttien miljoen dollar is het zelfs de droom van elk filmproductiebedrijf. Dan moet er toch wel wat goeds aan deze film zijn, of heeft het publiek gewoon zo'n slechte smaak?

» Lees verder...

Trailers / Foto's / Posters


» 1 foto

A Haunted House 2013

Reacties op A Haunted House (4)


27-01-2013 01:00
2 dogs and a duck, Nuff Said ! Leuke poging om het grappig te maken en dat is niet overal in deze film gelukt.
10-03-2013 21:55
eerste halfuur is best geinig, daarna zakt de boel in elkaar
15-05-2014 14:14
Verschrikkelijk! Niet 1 keer gelachen of gegriezeld. Tegen mijn principes in, heb ik de film ook niet uitgekeken.
03-08-2014 10:16
Na vele kolderfilms die voornamelijk Paranormal Activity op de hak nemen zal je op de duur wel verwachten dat het stopt, maar A Haunted House gaat hier lekker mee door met alle gevolgen van dien.
Deze film stikt van de racistische grappen die worden gecombineerd met heel wat belachelijke sex scènes die me op den duur erg gingen irriteren.
Natuurlijk weet ik dat je dit soort films niet heel serieus moet nemen, maar het verhaal is erg slecht weten uit te werken en het acteerwerk is ronduit slecht wat ervoor zorgde dat ik me geen moment heb kunnen vermaken met deze uiterst slechte film.
A Haunted House is een van de meest slechte films in zijn soort en ik denk dat ik het tweede deel maar lekker langs me heen laat gaan.

2.0 / 10