Exclusief: Lindsay Lohan als Non met Gun!

Ze mag dan missen in de trailer van Machete, wij hebben een exclusieve foto.

Onderstaand een exclusieve foto die FT heeft ontvangen van Lindsay Lohan als Non April Benz in Machete. Het gaat momenteel niet zo heel goed met Lindsay. Ze moet 90 dagen de gevangenis in wegens rijden onder invloed mede doordat ze tot zeven keer toe niet was komen opdagen bij haar verplichte cursus over alcoholgebruik. Laten we hopen dat Lindsay er allemaal een beetje zonder kleerscheuren doorheen rolt.

In Machete zijn er naast Lohan rollen weggelegd voor o.a Danny Trejo, Robert De Niro, Jessica Alba, Michelle Rodriguez en Steven Seagal. Bekijk de trailer.

Bekijk de afbeelding

Machete (Trejo), is een voormalig lid van de Mexicaanse Federale Politie die tegenwoordig leeggeklopt door de drugsbaas Torrez (Steven Seagal) over de straten van Texas zwerft. Schoorvoetend neemt hij een aanbod aan van spindoctor Benz (Jeff Fahey) om de corrupte senator McLaughlin (De Niro) om te leggen. Bedrogen en met de kansen tegen hem gekeerd vlucht hij. Machete wordt bijgestaan door Luz (Michelle Rodriguez), een brutale tacowerper, Padro (Cheech Marin), zijn 'heilige' broer, en April (Lindsay Lohan), een socialite met een voorliefde voor vuurwapens. Ondertussen wordt hij achtervolgd door Sartana (Alba), een sexy ICE-agent die een speciaal belang in de zwaardvechter heeft.



NieuwsFilm

meest populair