Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002)

The Clones Are Coming

discussie

89 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

JamesBond

Avatar

Je ziet bij Anakin toch al wat Dark Side trekjes. Erg leuke StarWars vooral het gevecht in de arena, echt meesterlijk. goede actiefilm, goede acteurs en soms een beetje roma-dramatisch

11qqaazz

Avatar

Ok, behalve Natalie Portman dan....

SunChaser

Avatar

Natalie Portman in dat strakke witte pakje en blote navel :9

11qqaazz

Avatar

Http://www.youtube.com/watch?v=CfBhi6qqFLA&feature=player_embedded

Hier is een heel erg goede rivieuw van de film. Voor de mensen die het verhaal goed vinden en de actie geweldig...wat was er goed aan dan??? Nee echt, wat aan het verhaal en gevechten was geloofwaardig.

WoUtoMatiC

Avatar

Als je 'm nog niet gezien hebt hou dit dan zo.

Steve-O

Avatar

Vette film hoor!
Ik vond el die love-scenes tussen Anakin en Padmé ook overbodig, alsof het moest, maar de gevechten en Kamino waren erg gaaf.
Deze krijgt van mij toch echt een 8. Betere film dan Episode I.

swompie

Avatar

Eén van de mindere delen. Vooral bedoelt om de verplichte lovescenes in de serie te gooien. Verder wel weer goede special effects bij de actiescenes.

Damoklez

Avatar

De eerste film waarin de CGI beter "acteren" dan de acteurs. Mooie actiescenes, maar die romance tussen Anakin en Padme is echt tenenkrommend slecht.

Oboema

Avatar

Cee van Lleef "Danger danger, my name is Anakin. My shitty acting is ruining saga."


Ohwjee...een LotR fan zeker?

All right, look, there's only one "Return," okay, and it ain't "of the King," it's "of the Jedi." :+

JawadThaMotownMaster

Avatar

NEXT-GEN STAR WARS IS ZWAAR BAGGER! George Lucas heeft star wars verkracht!

Thiver

Avatar

Cee van Lleef "Danger danger, my name is Anakin. My shitty acting is ruining saga."

Good call, my young padawan! :D

Cee van Lleef

Avatar

Danger danger, my name is Anakin. My shitty acting is ruining saga.

sjef

Avatar

CAG "revenge of the sjit is ook goed"


Revenge of the Sith is het beste deel van de nieuwe trilogie!!

CAG

Avatar

Revenge of the sjit is ook goed

sjef

Avatar

Zeker geen slechte film, de actie is goed, verhaal is goed. alleen hadden de romantische scenes tussen Anakin en Padme beter gemogen. Maargoed, komt volgende week Revenge Of The Sith op tv?

Thiver

Avatar

jeffie "volgende komt inderdaad Revenge Of The Sith niet op tv. jammer, want het zou mooi geweest zijn:

vorige week deel 1, deze week deel 2, volgende week deel 3 en later dan 4,5 en 6:W"

Dat zal heus nog wel gaan gebeuren in de toekomst. Ik ben overigens wel benieuwd of tv-zenders vooral de volgorde I-II-III-IV-V-VI of vooral VI-V-VI-I-II-III zullen aanhouden.

hettar

Avatar

WoUtoMatiC ""Fantastic Four is echt een slechte film."

"Ach man, wees blij dat ze die comic uberhaubt verfilmd hebben."

"Ehm, ok(?)"
"

Grappig, dat is ook precies wat Uwe Boll pas zei in een interview; gamers moeten niet zeuren dat hij slechte films maakt, ze moeten blij zijn dat hun favoriete spellen verfilmd worden!

Cee van Lleef

Avatar

Michaell "Ja inderdaad. Man wees blij dat er uberhaubt een Episode II ís gekomen. En zo slecht is deze film nou ook weer niet. Voor een avond avontuur en een portie ruimte spektakel is deze film héél goed.

"


Hoezo moet ik daar blij om zijn? Moet ik Heer Lucas op de blote knietjes bedanken omdat hij de goedheid heeft gehad om deze middelmatige prequel te maken? Ik zeg niet dat hij heel slecht is, maar vergeleken bij de andere (delen 4 t/m 6 zo je wilt) vind ik hem op zijn zachtst gezegd middelmatig. Voor spektakel kun je ook naar elke willekeurige aktiefilm kijken. Spektakel zit ook bijvoorbeeld in the fast and the furious, maar om nou te zeggen dat ik dat een goede film vind, nee. Ook daar zit veel aktie in en wordt slecht geacteerd. En ik ben de regisseur daarvan ook niet heel erg dankbaar dat hij de film heeft gemaakt.

WoUtoMatiC

Avatar

Michaell "Ja inderdaad. Man wees blij dat er uberhaubt een Episode II ís gekomen. "


"Fantastic Four is echt een slechte film."

"Ach man, wees blij dat ze die comic uberhaubt verfilmd hebben."

"Ehm, ok(?)"

W T F

jeffie

Avatar

Volgende komt inderdaad Revenge Of The Sith niet op tv. jammer, want het zou mooi geweest zijn:

vorige week deel 1, deze week deel 2, volgende week deel 3 en later dan 4,5 en 6:W

Thiver

Avatar

Cee van Lleef "Dat bedoelde ik ook niet. Ik bedoelde alleen dat Dit deelvan het verhaal ook wel in deel 3 gestopt kan worden of helemaal geschrapt had kunnen worden."

Een tijdje geleden kwam iemand op deze site met de opmerking dat de prequels beter een andere invulling hadden kunnen krijgen. Zijn idee was het om te beginnen met Episode II (die dan uiteraard hertiteld zou worden tot Episode I), wat dus betekent dat we beginnen bij het uitbreken van de kloonoorlogen. Episode II zou gaan over de overstap van Anakin (datgene wat we nu in Episode III zien). En het derde deel van deze nieuwe trilogie zou zich gaan richten op de periode tussen Anakins overstap en de avonturen van Luke (die beginnen bij Episode IV). Ik weet niet precies wat ik hiervan moet denken, maar het is een interessant idee want hoewel The Phentom Menace een aantal personages introduceert, voegt de film weinig toe aan de volledige cyclus... minder in ieder geval dan de animatiefilms Clone Wars (die gaan - hoe kan het ook anders - over de Kloonoorlogen, de periode tussen Episode II en Episode III dus) en mogelijk ook minder over de mogelijk toekomstige tv-serie waar nu een hoop geruchten de ronde over doen (deze zou gaan over de al eerder genoemde periode tussen Episode III en Episode IV).

Filmp@ssie "Ik mag hopen dat George bij zijn eerdere verklaring blijft dat hij zich te oud voelt om nog drie films te maken.
George je hebt je roem gehad met Starwars en ga nu maar lekker met pensioen."

Ach, van mij mogen er nog best drie films komen... maar dan het liefst zonder regie van Lucas. The Empires Strikes Back en Return of the Jedi werden ook alleen maar beter van Lucas' afwezigheid als regisseur. Toch jammer dat hij dit nooit beseft heeft voor hij aan de prequel-trilogie begon...

peter meijer "Ik denk dat ze deel 4 volgende week draaien. Dat deden ze voor een paar jaar terug ook toen Attack of The Clones uit was."

Ik meen me te herinneren dat in het voorjaar van 2005 alle films werden uitgezonden in deze volgorde: IV, V, VI, I, II. En een paar dagen later kwam III uit, waarmee de cirkel rond was. Een bioscoopfilm wordt meestal pas drie jaar na in roulatie te zijn geweest, voor het eerst op televisie uitgezonden. Grote kans dus dat je Revenge of the Sith pas in 2008 voor het eerst op televisie zult zien. Veronica Magazine kondigt in de rubriek "volgende week" voor aanstaande zondag in ieder geval geen Star Wars-film aan...

peter meijer

Avatar

Ik denk dat ze deel 4 volgende week draaien. Dat deden ze voor een paar jaar terug ook toen Attack of The Clones uit was.

peter meijer

Avatar

Jedimaster "Dat kun je vanavond zien na afloop van de film, dan kondigen ze aan wat er volgende week zondag is. Deden ze vorige week ook met Episode II, na TPM."

Jusjuh

Avatar

de anomalie "Attack of the Clones is een fantastisch deel van een fantastische saga, met twee zware minpunten, beide betreffende Yoda:
Na 4 films te hebben rondgestrompeld met een wandelstokje springt hij ineens rond als een ninja-turtle in een flipperkast, in een mislukte 'Clash of the Titans' met count Dooku;
En al even plotseling ontpopt de vredelievende kluizenaar zich als krijgsheer met zeggenschap over enorme legers.
"
Ten eerste: Yoda strompelt maar één deel rond met wandelstok. Als je je wat meer verdiept in dit soort films, weet je dat het niet zijn wandelstok alleen is, maar meerdere doelen heeft. Yoda is het hoofd van de Jedi-orde, en niet zonder reden. Ik vind het gevecht geweldig, en zeker de top der Star Wars gevechten.
Kluizenaar word hij ook pas na deel 3. Zoals ik al zei, hij is hoofd van de orde. Het klonenleger word aangevoerd door de Jedi. Niet vreemd dus dat het hoofd van de Jedi de hoogste macht heeft over het leger.

Filmp@ssie

Avatar

Het slapste van de tot nu toe 6 films, slappe script, slappe acteerwerk en slappe regie.
Ik mag hopen dat George bij zijn eerdere verklaring blijft dat hij zich te oud voelt om nog drie films te maken.
George je hebt je roem gehad met Starwars en ga nu maar lekker met pensioen.

THE FORCE WAS WITH YOU BUT NO MORE !!!!!!!!

Jedimaster

Avatar

Stealth2000 "Daar ben ik ook wel benieuwd naar. Zou wel tof zijn Smiley face"
Dat kun je vanavond zien na afloop van de film, dan kondigen ze aan wat er volgende week zondag is. Deden ze vorige week ook met Episode II, na TPM.

Michaell

Avatar

Thiver "Dat het acteerwerk niet van het hoogste niveau is in deze film ben ik met je eens, maar dat is geen argument om deze film overbodig te noemen. Sterker nog: van de nieuwe trilogie zou dit wel eens het meest invloedrijke deel kunnen zijn."

Ja inderdaad. Man wees blij dat er uberhaubt een Episode II ís gekomen. En zo slecht is deze film nou ook weer niet. Voor een avond avontuur en een portie ruimte spektakel is deze film héél goed.

Oja, en het klopt wel dat Luke Skywalker zich wilde aanmelden om Stormtrooper te worden, kan ik me nog wel herinneren dat ik dat heb gelezen.

Cee van Lleef

Avatar

Thiver "Dat het acteerwerk niet van het hoogste niveau is in deze film ben ik met je eens, maar dat is geen argument om deze film overbodig te noemen. Sterker nog: van de nieuwe trilogie zou dit wel eens het meest invloedrijke deel kunnen zijn."


Dat bedoelde ik ook niet. Ik bedoelde alleen dat Dit deelvan het verhaal ook wel in deel 3 gestopt kan worden of helemaal geschrapt had kunnen worden. Ik begrijp ook wel dat het commercieel gezien wel handig was, maar met een prequel had kunnen worden volstaan.

Stealth2000

Avatar

jeffie "Maar in Revenge Of The Sith spelen ze wel goed. Komt die film volgende week soms op tv?O+
"


Daar ben ik ook wel benieuwd naar. Zou wel tof zijn Smiley face

Thiver

Avatar

Dr.DarkXL "Luke skywalker wilde zich ook aanmelden voor de academie en zou dan een trooper worden "

Echt waar? Dat klinkt een beetje alsof je je wilt aanmelden bij de SS maar per ongeluk bij de RAF terechtkomt...

Cee van Lleef "Zijn er ook al boeken over dan? Boek dat gebaseerd is op een film, het lijkt me niet bijzonder geslaagd. Zeker niet bij de Star Wars films. Die moeten het hebben van het audiovisuele spectakel."

Talloze boeken zijn er (kijk hier maar eens). Ik geloof echter dat je niet te veel waarde mag hechten aan wat er in die boeken geschreven staat. Volgens George Lucas passen ze niet in zijn visie. Ik vermoed echter wel dat Lucas toestemming heeft gegeven voor deze boeken en er nog steeds aan verdient... dus zo heilig is die visie van Lucas dus ook weer niet. ;)

Cee van Lleef "Ik vond dit inderdaad de minste van de zes. Vooral het acteerwerk was dramatisch slecht. Totaal overbodig. Had volstaan met hooguit twee prequels."

Dat het acteerwerk niet van het hoogste niveau is in deze film ben ik met je eens, maar dat is geen argument om deze film overbodig te noemen. Sterker nog: van de nieuwe trilogie zou dit wel eens het meest invloedrijke deel kunnen zijn.

Cee van Lleef

Avatar

jozef "Lees de boeken, dan wordt er een stuk meer duidelijk betreffende de "clones". Zoals je in de oude films al kon zien zijn er verschillende soorten stormtroopers met verschillende eigenschappen. Het zijn dus nooit 1 op 1 kopieen geweest Smiley face

Darth Maul klonen past niet in de visie van de Sith. Een meester en een leerling. Meer niet. En daar 't een soort godsdienst is zal daar ook niet van afgeweken worden."


Zijn er ook al boeken over dan? Boek dat gebaseerd is op een film, het lijkt me niet bijzonder geslaagd. Zeker niet bij de Star Wars films. Die moeten het hebben van het audiovisuele spectakel. Ik vond dit inderdaad de minste van de zes. Vooral het acteerwerk was dramatisch slecht. Totaal overbodig. Had volstaan met hooguit twee prequels.

jozef

Avatar

Lees de boeken, dan wordt er een stuk meer duidelijk betreffende de "clones". Zoals je in de oude films al kon zien zijn er verschillende soorten stormtroopers met verschillende eigenschappen. Het zijn dus nooit 1 op 1 kopieen geweest Smiley face

Darth Maul klonen past niet in de visie van de Sith. Een meester en een leerling. Meer niet. En daar 't een soort godsdienst is zal daar ook niet van afgeweken worden.

Frank Castle

Avatar

Revenge of the sith was wel goed. Maar de beste blijft Empire strikes back.
Luke Skywalker vond ik ook altijd een beetje een wimp. maar de laatste trilogie verklaard dat ie dat gewoon van zijn vader heeft.
Na Revenge of the Sith krijg je wel weer zin om de volgende delen te gaan kijken, goede move George!!

jeffie

Avatar

Niet de beste starwars film. Hayden overtuigt niet als Anakin Skywalker en Ewan McGregor ook niet als Obi-Wan. Maar in Revenge Of The Sith spelen ze wel goed. Komt die film volgende week soms op tv?O+

ik geef deze film een [rating 3]

Jusjuh

Avatar

Frank Castle "slechtse van de 6 films.
als ze nou Darth maul hadden genomen om te klonen in plaats van die Jango Fett, Wat zou er dan gebeurd zijn?? Misschien waren dan de volgende 4 films wel overbodig geweest."
Ja, ookal zoiets. Als Jango Fett, Obi Wan al zo goed als verslaat, waarom vallen ze dan wel bij bosjes neer in de oorlog. Net zo de Jedi...

Frank Castle

Avatar

Slechtse van de 6 films.
als ze nou Darth maul hadden genomen om te klonen in plaats van die Jango Fett, Wat zou er dan gebeurd zijn?? Misschien waren dan de volgende 4 films wel overbodig geweest.

spock

Avatar

Gelukkig doet Ewan McGregor het een stuk beter dan in "TFM"alhoewel hij veel beter kan zoals hij liet zien in Black hawk down en in Big fish.
Over die Hayden Christensen,volgens mijn had de casting director een waas voor zijn ogen want hoe die ooit de rol van anakin te pakken kreeg"sjaim on you"

Rich Art

Avatar

Whitemans "...laten we maar hopen dat Qui Gonn Jinn terugkomt als geest ofzo... Of meej zijn stem (aanmoedigend voor de Jedi) :Y"


als je goed luister zit zijn stem heeeel even in SW II. Als Yoda aan het mediteren is... Maar het is echt maar één seconde ofzo...

Scarface_1983

Avatar

Ben hem nu aan het bekijken :E heerlijke discussie gtussen CP-30 & R2 D2 :~

R2 D2... hij zou een oscar ofzo moeten,ktijgen voor zijn rol. top that little buddy Smiley face

Rinzwind

Avatar

SunChaser "Yoda is het hoogtepunt in deze film."


Hmm ja. Vind ik ook wel.
Alhoewel de setting/het decor in ALLE delen toch ook een hoogtepunt is is Yoda toch wel kicken :D

SunChaser

Avatar

Deze film op tv zal wel weer 4:3 zijn :N

MovieThom

Avatar

Birdarcade "
Hey, hoe zit dat nou eigenlijk? Is die master van the Sith (the ruler from the dark side), nou uiteindelijk één en dezelfde als die kanselier van de republiek de voormalige bondgenoot senator van de koningin van Naboo? Dat denk ik namelijk..."


Kanselier Palpatine is inderdaad de Dark Lord van de Sith. (Lord Sidious, de toekomstige keizer)

SunChaser

Avatar

Yoda is het hoogtepunt in deze film.

Mirel

Avatar

Rarara "wat geeft dat Jar-Jar beest nu? het is toch ook een film gericht op de jeugd?"

¬¬

Rarara

Avatar

Wat geeft dat Jar-Jar beest nu? het is toch ook een film gericht op de jeugd?

Whitemans

Avatar

Moet je teleurstellen, Jar Jar Binks blijft hoogstwaarschijnlijk leven!!! :W Maar we zien hem toch niet meer terug in deel 4, laten we maar hopen dat Qui Gonn Jinn terugkomt als geest ofzo... Of meej zijn stem (aanmoedigend voor de Jedi) :Y

MovieThom

Avatar

Mee eens. George Lucus wilde met de rol van die flapoor wat humor in de prequel films brengen. Maar ik vind dat Jar Jar de verkeerde soort humor heeft. Dat maakt hem zo irritant, die kinderachtige humor. Ik vind het soort humor van Han Solo en C-3PO in Empire Strikes Back geweldig!T+) "Shut up or shut him down!"

Dr.DarkXL

Avatar

sickboy1984 "Hij zit er wel in JAR JAR.
Ik hoop zo dat dat rotbeest sterft in deel 3.
Uit zn kluiten gegroeide achterlijke eend."


ja een minieme rol, en nog eentje waarbij het doem over de rest van het heelal uitroept

sickboy1984

Avatar

Hij zit er wel in JAR JAR.
Ik hoop zo dat dat rotbeest sterft in deel 3.
Uit zn kluiten gegroeide achterlijke eend.

Kaliba

Avatar

Ik heb nog niet gezien. Hoorde gisteren dat de tv vandaag vrij zou zijn, dus dat wordt kijken :D
Ik vond dat geval met die flaporen wel irritant. Die hadden ze voor mij mogen weglaten. Hopelijk zit hij er in dit deel niet in....

4, 5 en 6 wel gezien. Waren iig beter dan deel 1. Smiley face

Teasy

Avatar

kuifje_007 "Gewoon opnemen, bekijken en de reclames doorspoelen. Dat doe ik altijd. Ik kijk zelden naar de films 'live' op TV, vanwege stomme reclames."


Doe ik ook! En je kunt dan ook nog 's kijken wanneer je ZELF wilt :Y

plop

Avatar

jur "Star Wars is wel leuk om naar te kijken, maar dan alleen voor kinderen die wat later naar bed mogen. Ik persoonlijk geef de voorkeur aan een goede Startrek film."

Want Star Trek komt wel direct na sesamstraat?

SunChaser

Avatar

Alleen al Natalie in dat witte pakje is de moeite waard :9

jur

Avatar

Star Wars is wel leuk om naar te kijken, maar dan alleen voor kinderen die wat later naar bed mogen. Ik persoonlijk geef de voorkeur aan een goede Startrek film.

groetjes

Dr.DarkXL

Avatar

Jildert "Je bent zeker niet de enige, ik vind er ook geen hol aan."


Heej Jivi :P sssssssh

Tiger

Avatar

Beter dan I, aanzienlijk minder dan IV, V en VI.
Ik heb begrepen dat III weer een stukje beter is.

Jildert

Avatar

Je bent zeker niet de enige, ik vind er ook geen hol aan.

Bosmans

Avatar

Ben ik de enige die alle Star Wars films waardeloos vind? Ik snap die hele hype er omheen niet zo. Verhaal en acteurs wardeloos.....het is een cult geworden. :r

kuifje_007

Avatar

Stilgar "Is het iemand trouwens opgevallen dat Yorin bijna 3kwartier reclame in deze film gaat gooien?"


Gewoon opnemen, bekijken en de reclames doorspoelen. Dat doe ik altijd. Ik kijk zelden naar de films 'live' op TV, vanwege stomme reclames.

Fr@nk

Avatar

Het zal wel aan mij liggen maar ik snap de balle van al die Star Wars films }:

En al die reclame... het hoort er nou eenmaal bij. Maar drie kwartier zou wel iets te veel van het goede zijn.

Stilgar

Avatar

Is het iemand trouwens opgevallen dat Yorin bijna 3kwartier reclame in deze film gaat gooien?

sickboy1984

Avatar

Wat een onzin zeg.
Of je een film leuk vind of niet heeft niks met je iq te maken en heel interessant vertellen hoe hoog jouw iq dan wel is, vind ik wel een beetje zielig hoor.

Sven derks

Avatar

Volgens mij heeft dat totaal niets met je I.Q. te maken, je ziet het of je ziet het niet, dat maakt verder ook geen ruk uit. Ik weet wel dat EP 3 onwijs mooi moet zijn, heb dezelfe trailer gezien als Willem denk ik...

Darthmar

Avatar

Zo ik heb een IQ score van 135 maar ik vind Star Wars een hele leuke serie films alhoewel ik deel 1 en 2 stukken minder vindt dan 4, 5 en 6

Mook

Avatar

Roadrunner "Ik ben óf te dom óf te slim voor deze onzinnige fantasiereeks. En ik heb een IQ van 130!"


Iedereen die zo'n argument in elkaar zet, inclusief het resultaat van je IQ-test, moet wel te dom voor Star Wars zijn. ;)

Of je vindt er gewoon niks aan, kan ook. :E

Roadrunner

Avatar

Ongelooflijk die hoge waarderingscijfers voor deze film. Ik vind er echt niks aan. Ik ben óf te dom óf te slim voor deze onzinnige fantasiereeks. En ik heb een IQ van 130!

plop

Avatar

Hij draait zo ongeveer overal (in nederland) op 18 mei. zie ook pathé website

pkwarts

Avatar

Star Wars EP 3, Revenge Of The Sith

in Grand Théatre (Amersfoort)
op 18 mei om 20:00 uur.

ik gok dat het toch echt 18 mei is of ik heb zojuist enorm veel mazzel gehad bij het reserveren :P

Whitemans

Avatar

Wanneer je het over de voor premiere hebt wel jah, de wereldpremiere is op een donderdag 19 mei 2005 :Y

Vic

Avatar

18 mei volgens mij.

kuifje_007

Avatar

Wanneer komt EPIII dan in de bioscoop in Nederland (en in België)?

WillemsWallace

Avatar

Wou!!! Gister naar Kindom of heaven geweest.. die film is werkelijk 3x niks, maar wel een trailer gezien van ep3 die ik nog niet had gezien.. echt geweldig! dat maakte de voorstelling van gister wel goed!
krijg er steeds meer zin in!!!

Zeildude

Avatar

Goed om weer even het hele verhaal te zien, voordat ik naar SW EP III ga..

jason

Avatar

slimshadyGZ "nee helaas, ze komen een paar weken later"


jammer...

slimshadyGZ

Avatar

Nee helaas, ze komen een paar weken later

jason

Avatar

Komt nou volgende week vrijdag deel 4? en dan 5? en dan 6?

Fat_Tony_A

Avatar

Steve Harwin "In de oude films is een klein rolletje weggelegd voor bountyhunter Boba Fett. Die is in de loop van tijd zodanig cultfiguur geworden dat hij in de nieuwe films ineens een heel grote rol krijgt, samen met zijn pappie-kloon.
EN dan blijken alle stormtroopers broertjes van hem te zijn!
"


Juist niet man, want die ene stormtroopers uit de laatste drie delen hebbel veel weg van de pak die door de bountyhunter word gedragen. Je ziet ook dat in episode drie de pakken een mengeling worden van die oude en nieuwe pakken.
Ik vind het wel mooi gedaan die zij-verhaaltje over Boba(heeft wel enigzins mee te maken).

En dat ze jango hebben gekozen om de blauwdruk te zijn is goed gekozen.

En die gevechten met jango in deze film zijn gruwelijk.

BadBlood

Avatar

Lekkere popcorn film en voorproefje voor episode 3 Smiley face

leonardus

Avatar

Ik heb niks zinnigs over te zeggen, dus dat doe ik ook maar niet.

Michaell

Avatar

Waarschijnljik wordt ie voor 12+, Fusion...:}

Maar ff on-topic: Zijn jullie het toch niet allemaal eens dat StarWars gewoon een 'legende' is geworden...het is toch zo populair...

dannyB

Avatar

@ Fusie: dit is de enige Star Wars voor 12+
Omdat deze zoveel meer actie bevat dan de andere 5 delen..

Mozef

Avatar

Star Wars.... Zegt al genoeg!!! ;O

Dr.DarkXL

Avatar

Steve Harwin "
EN dan blijken alle stormtroopers broertjes van hem te zijn!
"


niet geheel

de kloontjes zijn naar jango gemaakt, stormtroopers zijn echte peeps, gerecruteerd en al, Luke skywalker wilde zich ook aanmelden voor de academie en zou dan een trooper worden

MikeyMo

Avatar

Je zou gewoon es moeten gaan zitten kijken en dan gaan opletten wat Anakin en Padme allemaal tijdens hun "liefdesscenes" zeggen... en dan ook vooral op de emotie en de manier waarop ze dingen zeggen... je ligt gegarandeerd dubbel.

Hayden kan niet acteren :P

WoUtoMatiC

Avatar

Ik denk het niet hoor, het zal wel 'AL' zijn.

Fusion

Avatar

Pwned...


btw weet iemand of Episode III
16+ of 12 + is,....ben namelijk 14:P

Michaell

Avatar

Ze brengen je al in 'the mood' voor Episode III :P Nog maar n paar daagjes...

Jehl

Avatar

Wowow hayden :9