Fanny and Alexander (1982)

En film av Ingmar Bergman

discussie

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frotter

Avatar

Leander "Een van mijn favoriete films, de beste van Bergman. In deze film behandelt hij zijn favoriete filosofische thema's op een zeer levendige manier, zodat de film moeiteloos 5 uur lang blijft boeien en intrigeren.
De film is zeer autobiografisch en maakt een ontzettend diepe studie van de geest van een jongen en zijn familie. Een groot meesterwerk."


Wel knap dat een film van 188 minuten je 5 uur boeit... maar misschien is het nog wel knapper van de Belgische televisie dat ze zo'n film van 00:20 tot 02:25 weten uit te zenden, wat weer een beetje weinig is voor 188 minuten... of... was dit misschien weer een brain fart van Filmtotaal? Kom op mensen, zo moeilijk kan het toch niet zijn! O+

Leander

Avatar

Een van mijn favoriete films, de beste van Bergman. In deze film behandelt hij zijn favoriete filosofische thema's op een zeer levendige manier, zodat de film moeiteloos 5 uur lang blijft boeien en intrigeren.
De film is zeer autobiografisch en maakt een ontzettend diepe studie van de geest van een jongen en zijn familie. Een groot meesterwerk.