Final Fantasy: The Spirits Within

Final Fantasy: The Spirits Within (2001)

Fantasy Becomes Reality

discussie

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Magalaan

Avatar

Erg mooi gemaakte animatiefilm die me geen moment heeft verveeld.

Squeekz

Avatar

shateandar "Klinkt interessant, maar waar welke game van de FF serie gestopt is?

Voor zover ik me kan herinneren hadden ze bijna allemaal een andere storyline.."


Yep, allemaal een andere verhaallijn.

Het is Final Fantasy VII. Moet er wel bij vermelden dat Advent Children een stuk duidelijker zal zijn als je Final Fantasy VII hebt gespeeld.

Sha

Avatar

Klinkt interessant, maar waar welke game van de FF serie gestopt is?

Voor zover ik me kan herinneren hadden ze bijna allemaal een andere storyline..

Ravaged

Avatar

Vrij langzame film met wel erg mooie animaties. Als de game-serie je aanspreekt, raad ik "Final Fantasy: Advent Children". Het verhaal in deze film gaat verder waar de game Final Fantasy gestopt is. Ook redelijk vaag en spiritueel verhaal, maar erg mooie actie scenes en het ziet er spetterend uit...

Dre

Avatar

Ik heb gister deze film gekeken.

maar ik kan niet zeggen dat het me geboeid heeft. ok het beeld zag er wel uitstekend uit en het was allemaal zeker wel mooi gemaakt, maar het verhaal zelf kon me zeker niet boeien.

[rating 3]

Scarface

Avatar

Het is misschien de mooiste animatiefilm ooit gemaakt (waarover ik het niet me tje eens bent, Nighmare before Christmas vond ik stukken mooier), maar dat maakt het nog niet meteen de beste..


nee , je hebt me verkeerd begrepen. Met "beste" bedoelde ik beste geanimeerde film natuurlijk ;)

Heb he, net gekeken en hij boeide mij weer niet. Erg jammer dit.Ik ben namelijk een enorme fan van de game-series.

Fat_Tony_A

Avatar

Als het niets met Final Fantasy heeft te maken, waarom draagt het dan de naam. Ze konden beter een titel verzinnen met daarbij de phrase: "From the makers and creators of the Final Fantasy saga.."

Was veel beter geweest. Verder mooie animatie en shit maar niet boeiend genoeg (vond die animatie bij animatrix wel tig keer mooier(die cg shit dan)).

Stealth2000

Avatar

Ff kijken hoe t eruit ziet en dan overschakelen naar Predator dus Smiley face
Of me bezatten in de kroeg, daar ben ik nog niet over uit :P

Scarface

Avatar

AJ-87, wat jij zegt slaat dus nergens op. Eerst zeg je dat het niets met Final Fantasy te maken heeft, waarop je daarna zegt dat je het aanraadt aan Final Fantasy fans. Waar is de logica...

AJ-87

Avatar

Ik heb deze film nog niet gezien, maar wel de trailer, en naar mijn mening gaat die niet over de Final Fantasy games, maar het enige wat ik wel heel erg apart vond dat de beelden zeer realistisch waren, de bewegingen zijn echt heel mooi opgenomen, deze film Final Fantasy raad ik je wel aan als je echt gek bent op Final Fantasy!!

Papigiulio

Avatar

Het probleem met deze film is , dat het er goed uit ziet, maar het plot gewoon onwijs saaai is. De film heeft nooit de bedoeling egehad om op het spel te lijken, SQUARE wilde gewoon een hogstande animatie werk leveren, en dat is voor die tijd erg goed gelukt. Je kan square niet vergelijken met pixar en dreamworks, het is een heel andere stijl.

Quistnix

Avatar

Scarface " Enige wat ik erover kan zeggen is dat dit de beste en mooiste animatiefilm OOIT gemaakt is."


Het is misschien de mooiste animatiefilm ooit gemaakt (waarover ik het niet me tje eens bent, Nighmare before Christmas vond ik stukken mooier), maar dat maakt het nog niet meteen de beste..

Verhaal, personages en dialogen waren bijvoorbeeld stukken minder dan bij Shrek.

cyphax

Avatar

De animatie is een beetje houterig hier en daar, maar de mooiste beelden van een animatiefilm komen uit The spirits within. Af en toe lijkt het een film, zoveel detail zit er in de personages en met name Aki (60.000 haren!). De film kostte Square bijna de kop, jammer voor ze dus dat de film flopte. Ik vind 'm zelf heel mooi, en hij is zeker het kijken waard.

Blargon7

Avatar

Mooi gemaakte 3D animatie film. Wel een aanrader.

Verhaal heeft helaas niet de sfeer en vehaallijn van het gelijknamige spel.

Is dit een TV premiere? vreemd dat deze niet film van de dag geworden is. Predator heeft ondertussen iedereen wel een keer gezien.

Bellsofwar

Avatar

Nooit gezien deze animatiefilm...is het wat?