Four Brothers (2005)

Angel Mercer wants to know who killed his mother.

discussie

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MovieMazzter

Avatar

Mark Wahlberg zoals we hem het best kennen op zijn plaats in een actie/wraakfilm. Film die lekker wegkijkt en de attentie prima vasthoudt maar echt lang bijblijven zal het allemaal niet. Het verhaal is wat matig (categorie niet nadenken) en is op momenten ook vrij ongeloofwaardig, maar deze film moet het duidelijk van de actie hebben en niet van een complex of diepgaand verhaal. Aardig tussendoortje. 6/10

johnwayne

Avatar

Fun-fact: Deze film is een losse remake van 'The Sons of Katie Elder' uit 1965, een western met John Wayne en Dean Martin in de hoofdrollen. Four Brothers plaatst de handeling naar de modernere tijd. Persoonlijk vind ik de klassieke versie beter, leuker en zelfs actie-rijker. Desondanks is Four Brothers best wel aangenaam kijkvoer.

Thiver

Avatar

Tarkus "Een van de betere films met deze cast"

Zijn er meerdere dan? :?

Tarkus

Avatar

Ook nog eens opnieuw bekeken.
Een van de betere films met deze cast.
Puik verhaal, voldoende actie en zeer goede vertolkingen.

Commentaar 2006:
Goed gemaakte film. Interessant verhaal dat zeer goed uitgewerkt is. Mark Wahlberg is hier als vanouds heel sterk, en zo zien we hem het liefst. Sterke cast en ook een heel goede soundtrack. Een aanrader deze film.

11qqaazz

Avatar

Aardige film, waren een paar dingen waar ik me aan gestoord heb. Hoe wisten ze zo zeker dat het plan op het einde zou werken? Het beste aan de film is de mooie muziek, Lekker funk en jare 60 nummers.

SunChaser

Avatar

Gezien maar kan me er niks meer van herinneren eigenlijk.

kanslooz

Avatar

Best een (verrassend) goede film. Inmiddels twee keer gezien en heb me prima vermaakt.

Nickzy9

Avatar

Goed te doen, redelijk verhaal, niets mis mee!

Cijfer: 6/10

Jildert

Avatar

Kan me herinneren dat ik me er wel mee vermaakte, maar hij is me verder niet bijgebleven. Verstand op nul, biertje erbij blalbblalal dus.

Ravaged

Avatar

Ik vond er dus geen zak aan. Matig acteerwerk, overdreven actie met een slap achtergrond verhaaltje en propvol cliches en stereotypes. Vrij hoog J.C.-van-Damme-niveau.

[rating 2]

geertvdheide

Avatar

Zeker het kijken waard. Geen Oscar-winnende film, maar wel erg vermakelijk. Een goede combinatie van actie-, speelfilm- en humor-elementen. Geen zware kost dus, gewoon een leuk filmpje.

[rating 3.5]

ethrellik

Avatar

Hij is echt goed!
Een verhaal in de film, Humor, Actie en de hele mikmak T+)

BertjeDH

Avatar

Was best wel leuk, is wel lagge om ze zo tegen elkaar tekeer te zien gaan en tegelijkertijd een gast af te zien maken.

nicholaszen

Avatar

Zeker een leuke film.. als je ff geen zin hebt in films waar je over en over moet nadenken en nog uren nodig hebt om te verwerken... Dus heb zeker wel genoten.. niets hoogstaands.... maar zeker wel vermakelijk....

riza_turk

Avatar

Het lijkt me leuk ik ga zeker naar de bios