Brokeback Mountain

Brokeback Mountain (2005)

Love Is A Force Of Nature

discussie

17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Steve Harwin

Avatar

Onder sommige mensen ook wel bekend als bareback mountain. Ja ik weet het, slechte grap. on topic: Ik vond hem niet zo heel bijzonder. Beetje te trage film imo.

WeWereWarned

Avatar

benjamin "Waarom nu een spoiler zetten voor een lidwoord? Voor de rest een geweldig mooie film, misschien een beetje traag, maar als het einde je niet pakt, heb je geen hart."


Haha! FAIL.

Steve-O

Avatar

Deze moet je echt gezien hebben! Echte ontroerende film.
Toen ze 'het' gingen doen ging dat wel erg makkelijk

benjamin

Avatar

Waarom nu een spoiler zetten voor een lidwoord? Voor de rest een geweldig mooie film, misschien een beetje traag, maar als het einde je niet pakt, heb je geen hart.

Ronney

Avatar

Ik heb meer genoten van het oscarwinnende Crash. Maar eerlijk is eerlijk, in de filmgeschiedenis is BM een mijlpaaltje.
Helaas vond ik het vrij saai: het was niet meer dan een mooi gefilmd en vrij traag liefdesverhaaltje. Het enige spannende is dat het om een homo-setje ging. Tsjah...

fokkeyou

Avatar

Ik wist niet dat Kim Van Kooten ook in Brokeback Mountain speelde. Jeetje, die Lee heeft wel ontzettend van Robert Jan Westdijk afgekeken zeg... Het shot lijkt zo uit 'Zusje' te komen.

Anyway, erg goede film. Beter bestand tegen de 'tand des tijds' dan de Oscarwinnaar voor beste film in hetzelfde jaar: Crash.

lgonggr

Avatar

Foto van een chick bij Brokeback Mountain ?

IT'S A TRAP !!!

Loconut

Avatar

@FT: Er staat de verkeerde foto bij deze Film v/d Dag....!!

Mandaah

Avatar

Deze film deed iets met me. Ik keek aandachtig en vond het wel leuk en aardig.. maar op het laatst deed het gewoon iets met me. Nadat de film was afgelopen voelde ik me zo raar, geen idee. Het heeft me wel gegrepen. Zeer goed acteer werk door zowel Heath als Jake. Zeer overtuigend!

Rudebox

Avatar

Niet alleen Heath Ledger zet hier een puike prestatie neer, ook Jake Gyllenhaal zet me hier een prestatie neer waar je "u" tegen zegt.

T+) INSTANT CLASSIC T+)

chanel

Avatar

één van de weinige films die me echt geraakt heeft vanbinnen, ik was er even niet goed van. hij sleept je gewoon mee, alsof je in de personages hun hoofd zit. af en toe melige kantjes, maar het is zeker een film die je meer dan één keer kan bekijken. prachtig, ik denk dat ik er verliefd op ben.

ethrellik

Avatar

Hoeveel oscars had deze ookalweer?

MegaMarsvin

Avatar

Mooie film.. Beetje melo maar dat hoort er bij denk ik..

Jusjuh

Avatar

Superfilm. Oscar voor Ledger en Picture zijn zeker verdiend. Wat een prachtige film is dat. Ik kan even mijn stukje niet meer terugvinden...

spacey

Avatar

PUMA "Waarom kan ik nog niet stemmen :(. Ik vond het een mooie film. In het begin moest ik wennen aan Heath Ledger, maar verder in de film was hij geweldig."


ik vond het ook een erg mooie film, en vooral het acteren van Heath Ledger was geweldig. Hij verraste me echt!!

PUMA

Avatar

Waarom kan ik nog niet stemmen :(. Ik vond het een mooie film. In het begin moest ik wennen aan Heath Ledger, maar verder in de film was hij geweldig.