Saw II

Saw II (2005)

We Dare You Again...

discussie

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Edwinem

Avatar

vraagje: die kerel die doodgaat in de oven zegt dat hij geen keuze had om mee te doen met jigsaw. waar slaat dit op? want hij legt dit niet verder uit...

youstip89

Avatar

Oow wyahaha Yor= Ik had het perongeluk fout of verkeerd begrepen:S :P

Frank_Costello

Avatar

Yor= "Ben het helemaal met Frank eens; het acteerwerk is echt tenenkrommend. Als er wat betere acteurs in de film zaten kwam het verhaal volgens mij veel beter tot zijn recht.

En Youstip89, leer morgen op school nog maar eens klok kijken 22:35 is toch echt 5 over half 11... :P"


Betere acteurs zou deze film inderdaad recht aandoen, en de traps zijn niet erg fantasievol. Het gegeven is en blijft natuurlijk interessant, ook al is het met minder mensen beter. In dit geval: less is more!

Yor=

Avatar

Ben het helemaal met Frank eens; het acteerwerk is echt tenenkrommend. Als er wat betere acteurs in de film zaten kwam het verhaal volgens mij veel beter tot zijn recht.

En Youstip89, leer morgen op school nog maar eens klok kijken 22:35 is toch echt 5 over half 11... :P

Frank_Costello

Avatar

nima "Ik ben het totaal niet eens met het IMDB-cijfer. Van mij krijgt deze film zeker een 7.5. Ik vond deel 2 ook zeker niet minder dan deel 1. In mijn mening moeten horror films ook echt met andere horror films vergeleken worden niet met films van een ander genre. Ik denk dat dat ook de reden is van deze 6.9 op IMDB. Ik bedoel hoeveel goede horror films worden tegenwoordig gemaakt? Volgens mij is dit de enige goede horror film zeker van de laatste 5 jaar.

BTW hebben 742 mensen een 1 gegeven voor saw 2:? wat natuurlijk niet kan."


Wacht, dus Saw 2 is goed omdat de rest slecht is? Slaat als een lul op een drumstel.

OT:
More is not better. De eerste scene is goed en had zo als finale in de eerste film gekund. Helaas wordt de rest overschaduwd door te veel "toevalligheden" en slecht, HEEL SLECHT acteerwerk. En de plottwist is nou ook niet om over naar huis te schrijven }:

Een heleboel mensen vinden het briljant, maar dat snap ik dan weer niet. Als je geen Saw fan bent moet je deze zeker overslaan.

youstip89

Avatar

Ik weet zelf dat deze film heel goed is maar, hij komt jammer genoeg laat op tv 5 over half 10 en eindigt laat en ik heb school:(

GREAT gevechtsfilm fan

Avatar

Saw 2 beter dan de eerste vondt ik
geniale horror film met veel goede stukken in

8/10