X-Men: The Last Stand

X-Men: The Last Stand (2006)

Take a Stand

discussie

16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rorschach

Avatar

X3 in 5 seconds

http://www.youtube.com/watch?v=ECf2CEusUFU&feature=related

Duder

Avatar

Ik krijg een beetje het idee dat hier veel mensen de orginele verhalen van de x-men niet kennen want er zat zoveel onzin in deze film: karakters werden slecht uitgewerkt, verhaallijnen sloegen nergens op, veel foute details. kortom echt de minste film van de 3. Was ook een andere regiseur dan van de eerste 2 films geloof ik... hopelijk is de spin-off van wolverine die nu in de bios draait beter

Languh

Avatar

Ravaged "Dit was het laatste deel van volledige X-men. Nu staan een Wolverine- en Magneto spin-off te wachten. Hopelijk daarna nog een paar, als de kwaliteit, maar wel hoogstaand blijft uiteraard..."

haha, het laatste deel!
heb je wel helemaal tot het einde gekeken? :P

Ik vond film zeer goed vermakelijk, er was geen moment dat ik me verveelde. Uiteraard jammer dat gambit er niet in zat, maar wel mooi dat ze een klein stukkie van die neppe sentinel in hebben gegooid...

Ravaged

Avatar

Dit was het laatste deel van volledige X-men. Nu staan een Wolverine- en Magneto spin-off te wachten. Hopelijk daarna nog een paar, als de kwaliteit, maar wel hoogstaand blijft uiteraard...

jeffie

Avatar

InfamousMouse "Slechter dan zijn voorgangers en ik had de indruk dat ze TEVEEL wilde stoppen in de film.
Ik vind ook dat het soms iets teveel richt op Wolverine en Storm.
Ik had gehoopt dat ze meer de richting van de comic/cartoon opgingen en dan was het verhaal stukke beter (Apocalypse enz)"


Misschien voor een volgend deel?

SunChaser

Avatar

De beste uit de reeks. Lekker veel Kitty pride, jammer dat Mystique snel uitgespeeld was. Maar lekkere achtbaanrit, deze film

InfamousMouse

Avatar

Slechter dan zijn voorgangers en ik had de indruk dat ze TEVEEL wilde stoppen in de film.
Ik vind ook dat het soms iets teveel richt op Wolverine en Storm.
Ik had gehoopt dat ze meer de richting van de comic/cartoon opgingen en dan was het verhaal stukke beter (Apocalypse enz)

rainmaker

Avatar

Ik vond het op zich wel een vrij goede film. Het verhaal was spannend en de actiescenes waren wel mooi gedaan. Het stoorde me wel enigzins dat het zich niet altijd aan de strips heeft gehouden.

gandalf the white

Avatar

Wat een bullshit film. de voorgaande delen waren veel beter. Er zat gewoon niets in het verhaal. Een sterke mutant die iedereen wil doodmaken. Wow, dit vind ik echt een hersenloze aktiefilm zonder echte verhaal.

seemann

Avatar

Kom er net weg superrr vette film de beste uit de reeks. kan niet wachten tot de dvd uitkomt. alleen jammer dat niet alle mutanten lekker veel aandacht kregen. maar de acties maken alles goed, heb flink genoten, duss gaan!!!!

mov!elover

Avatar

Vet!

Spoiler: Famke is lekker Evil Smiley face

spirit

Avatar

Ik verwacht van deze film niet veel. De recensies zijn niet echt geweldig. Ik ben bang dat hij niet het niveau van zijn voorgangers haalt. :N

Judge

Avatar

Hier heb ik echt weer eens een tijdje op zitten wachten. Een lekkere aktiefilm. Het is weer een tijd geleden dat ik het idee had dat er een echte bioscoopfilm draaide!

Lord Voldemort

Avatar

Als de film eenmaal uit is, is iedereen weer blij Smiley face
(Ik tenminste :X)

Darthmar

Avatar

Ik wil volgende week woensdag of donderdag maar op pathe.nl en belbios.nl staan nog steeds geen tijden en locaties. Wat ik heel vreemd vindt.

CAGE

Avatar

Als het goed is ga ik er volgend weekend heen. Al ben ik nog altijd ze aan het verwijten dat ze Gambit niet hebben gecast, is het nog interessant of ze het tweede deel kunnen evenaren. De trailers waren wel bevredigend tot zo ver.