Hostel

Hostel (2005)

Welcome To Your Worst Nightmare

discussie

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MovieMazzter

Avatar

geen Tarantino die lang zal bijblijven en ver beneden zijn niveau. Te smerig, te rauwe horror en te weinig verhaal. Oost-Europa is hoeren en grimmige mannen in een zwart leren jack. Ook de reeds vermelde schoonheidsfoutjes waar Duits in Amsterdam wordt gesproken geeft aan dat dit een 13 in een dozijn film is waar weinig aandacht en research voor is gepleegd. dat vond men kennelijk niet nodig 4/10

benjamin

Avatar

Waarom kunnen horrorfilms niet gewoon eng zijn? Net als Saw (hier gaan we weer met die vergelijking) draait het bij Hostel enkel om zo gruwelijk mogelijke beelden om mensen de zaal uit te jagen. Toch nog een 3/10 omdat de film zichzelf niet al te serieus neemt.

Symb-watcher

Avatar

Marlous77 "Waarom heeft iedereen het steeds over Saw..

Dit heeft geen ruk met Saw te maken en is ook niet vergelijkbaar vind ik..."


Tja, waarschijnlijk omdat deze film niet zo heel lang na saw uit komt, het beide horrors zijn en omdat saw een grote hit was probeert men dat met deze film ook. De vergelijking wordt dus al vrij snel gelegd.

Marlous

Avatar

Waarom heeft iedereen het steeds over Saw..

Dit heeft geen ruk met Saw te maken en is ook niet vergelijkbaar vind ik...

Verhaal vond ik orgineel, acteerwerk verschrikkelijk slecht..

Leuk voor een avondje, maar geen meesterwerk.

Tarantino heeft hem alleen geproduceerd en niet geregisseerd.
Even voor de duidelijkheid...

Geerd

Avatar

Zo dit is echt wel bruute film oke komt in de buurt van Saw en wolf creek maarja dan toch weer net ietsje anders:P

Je moet der gewoon van houwen.

Symb-watcher

Avatar

Ga er vanavond heen. Ben benieuwd Smiley face

SunChaser

Avatar

Wat een slechte film. Gisteren gezien en het is natuurlijk al belachelijk dat we Duits praten in Nederland en dat je bij de hoeren gewoon naar binnen kunt lopen.

Maar de dialogen zijn vreselijk en de horrorstukjes bagger. Een oog afknippen omdat ie uit de kas hangt? Bagger.

mening

Avatar

Gewoon grappig

Symb-watcher

Avatar

Ik ben eigenlijk wel zeer benieuwd naar deze film.
Toen ik de naam Quinten Tarantino zag staan dacht wel even wow, dit kan wel eens iets heel moois worden, maar zoals ik nu weet is hij alleen maar de producer. Dus tja, ik heb t gevoel dat deze film een beetje teveel op zijn naam wil gaan teren, maargoed ik moet m nog zien dus wie weet. :}

Dazzlestan

Avatar

Ja maar de label Tarantino zit er wel aan.
-->Bevat ook spoiler SAWII vond het wel grof dat hij op die twee dames inreed. De ene werd daarna nog overreden door een auto. Bij SAW II was toch gruwelijker (dat meisje, uiteindelijke nieuwe jigsaw, dat in dat gat valt met al die naalden IEeeeeeuw)

NathMovieMax

Avatar

Een film waarin alle meiden bezien worden als hoeren is al afgeschreven bij mij. Voor de rest vond ik het een zwak verhaal, niks wat ik nog niet gezien heb. Maar het is natuurlijk moeilijk een 'Saw' te evenaren!
Het enige goede aan heel de film vond ik de zeker niet onknappe hoofdrolspeler!!!

spacey

Avatar

@ L_Biggie

Hostel is niet gemaakt door Quentin Tarantino!! Tarantino was alleen de Producer. Eli Roth was de regisseur van deze film.

lordhumangus

Avatar

Wat een baggerfilm van 13 in een dozijn. Waar een oude pad die ondertussen wel bekend is bewandeld wordt. Amsterdam - wiet, voormalige Oostbloklanden bendes (Vooral de russische mafia) en goedkope seks want alle meisjes worden afgeschilderd als hoeren in de film.
Een goede promotiefilm voor een land. Laat ze toch eens iets anders verzinnen. een grote bagger hype omdat toevallig het wonderkind van 43 jaar oud Quentin Tarantino het produceerde.

Jusjuh

Avatar

Nee, denk eerder aan Saw, waarbij iedereen voor een prijs de rol van Jigsaw kan overnemen, om zelf je zieke fantasieen op mensen kan uitvoeren. Zie ook de trailer. Denk dus aan tenen afknippen met een heggenschaar, mensen in stukken hakken. En uiteraard komen enkele tieners met dit gebeuren in contact. Dat word wéér genieten. :O

lordhumangus

Avatar

Ik ben benieuwd of dit hetzelfde concept is als de uitstekende Australische film Wolf Creek wat gebaseerd is op ware gebeurtenissen.