Supernova

Supernova (2005)

The day the world catches fire.

discussie

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Bellsofwar

Avatar

ASHWIN102 "Wat een zware baggerfilm was dit zeg.

De zon die zal gaan exploderen en de onderzoekers hebben een fout gemaakt in een wiskundige formule. Luke Perry gaat brainstormen over de formule en komt er achter dat een plus en een min verkeerd staat geschreven waardoor de zon toch niet zal exploderen. Vet ongeloofwaardig!"


Ow jaaaaaa...nu weet ik het weer, na het lezen van de spoiler. Inderdaad niet goed.

Bud_Bud

Avatar

Tia Carrere :~:~:~:~

ASHWIN102

Avatar

Wat een zware baggerfilm was dit zeg.

De zon die zal gaan exploderen en de onderzoekers hebben een fout gemaakt in een wiskundige formule. Luke Perry gaat brainstormen over de formule en komt er achter dat een plus en een min verkeerd staat geschreven waardoor de zon toch niet zal exploderen. Vet ongeloofwaardig!

Vince

Avatar

Onze zon?? die is te klein om supernova te worden.. Lijkt me dus typische onzin

Filmp@ssie

Avatar

Hanaatjuh "Ik zou zeggen vertrouw niet altijd op het IMDB cijfer. Vaak is die ook vrij laag voor een goede film, maar een 3. Tja, dat is ook wel heel erg laag. Zelfs voor IMDB. Ik kan me wel herrineren dat ik hem heb gezien, maar heeft niet echt een impact op me achtergelaten. Dus volgens mij heeft het IMDB wel gelijk."


Ik heb Supernova ook eerder gezien en is echt niet om over naar huis te schrijven (lowbudget bagger).
Supernova is weer zo'n lowbudget miniserie en de cijfers zal best wel kloppen want de miniserie verleden week op Talpa kreeg een hoger cijfer van IMDB maar die was wel te pruimen.

Hanaatjuh

Avatar

Ik zou zeggen vertrouw niet altijd op het IMDB cijfer. Vaak is die ook vrij laag voor een goede film, maar een 3. Tja, dat is ook wel heel erg laag. Zelfs voor IMDB. Ik kan me wel herrineren dat ik hem heb gezien, maar heeft niet echt een impact op me achtergelaten. Dus volgens mij heeft het IMDB wel gelijk.

Marty Feldman

Avatar

movietwister "Een 3 op Imdb!!!!!!?????

Is dat een teken dat ik hem absoluut zelf gezien moet hebben? Het lijkt me helemaal niks, maar ben nu wel nieuwsgierig.....
Is hier iemand die me nog tegen wil houden?"


Geenszins ! Judge for yourself :B

movietwister

Avatar

Een 3 op Imdb!!!!!!?????

Is dat een teken dat ik hem absoluut zelf gezien moet hebben? Het lijkt me helemaal niks, maar ben nu wel nieuwsgierig.....
Is hier iemand die me nog tegen wil houden?