Hollywood Homicide

Hollywood Homicide (2003)

In Hollywood, no one is who they really want to be.

discussie

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Palumara

Avatar

Geinige film met een aantal mooie actiescenes. De combinatie actie-humor vind ik goed uitgebalanceerd in deze film. Ik kan me voorstellen dat de timing van humor midden in actiescenes sommige kijkers niet kan bekoren. Ik heb in ieder geval met plezier naar deze onderhoudende film gekeken. Voor het overige is deze film geen hoogvlieger qua kwaliteit en originaliteit, maar gewoon ouderwets pretentieloos knallen en lachen.

laundromat

Avatar

Josh H. is erg lekker, maar ga de film niet kijken. Trekt me niet. Als een film goed en de acteurs zien er ook nog goed uit, dan is 't een ander verhaal, maar ga niet alleen een film kijken omdat een acteur zo knap is.

André Benjamin kan niet acteren en is niet leuk btw.

sorliedkenny

Avatar

Inderdaad, ik vind het imdb cijfer ook te laag, maar het verhaal vond ik wel matig en de actie kon ook beter. Toch geef ik Hollywood homocide een 7. Het waren van die kleine momenten dat bij de glimlach om me gezicht toverden.Waarvan ik dacht jah dat is toch wel leuk. Dus zeker het kijken waard.:+

Keyser Söze

Avatar

Ik snap ook niet waarom deze een zo laag punt heeft gekregen op imdb. Ik vond de film erg leuk, vooral Harrison Ford idd als ouwe rot. De actie is niet heel denderend en de comedy niet heel geweldig maar geheel heeft wel een subtiele tussenweg. Zat volgens mij mij ook goede muziek bij, allerlaatste nummer voor de aftiteling in ieder geval, rest weet ik niet meer.
[rating 4]

weule

Avatar

Ik vind het niet ens zo slechte film weet je dat vond hem wel lache
josh hartnett en harrison ford bij elkaar ik vond het wel gewaagd
en harrison ford natuurlijkweer als oude chagerijn en en makelaar en josh als yoga instructeur
vond het een vermakelijke film