The Departed

The Departed (2006)

Undercover

discussie

16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MovieMazzter

Avatar

Film opnieuw bekeken en wederom 2 1/2 uur geboeid aan de TV gekluisterd. Topfilm met topcast uiteraard en allemaal (Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson, Mark Wahlberg, Martin Sheen en kleinere rol voor Alec Baldwin) in zeer goede doen. Het absolute einde van de film is toch verrassend en voelt ook goed aan. 9/10

Moviespecialist

Avatar

The Departed is op elk frond een uitstekende film met geweldige rollen van Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson en Mark Wahlberg.
De vier acteurs spelen allemaal op hun best in deze uiters spannende actiethriller!
Je kunt met uiterste zekerheid zeggen dan Martin Scorsese weer met The Departed laat zien dat hij een van de beste regisseurs ooit is!
Ik raad iedere filmliefhebber volstrengste aan The Departed te kijken!

8.5/10

JamesBond

Avatar

Briljante film! Alleen jammer van het onbevredigende einde...

9,5/10

rednitro

Avatar

Een van de beste films die ik ooit heb gezien.
Staat in mijn rijtje met toppers !

movieDriver

Avatar

Een dike (9) geweldige film

alle acteurs spelen goed met 2 die uitblinken

Leo en Jack Nickelson :W :w

hansbeer

Avatar

Zeer goede film, met heel goed acteerwerk van sowieso Damon, Di Caprio en Nickolson, alles zit erin; humor - spanning - actie - plotwendingen.

Het einde is inderdaad wat 'snel' maar krijgt gewoon 8 sterren.

Geertwillemvanbeek

Avatar

Super film en een super cast wat wil je nog meer?
met deze cast kon het zowat niet fout gaan echt goeie film!

9/10

MovieMazzter

Avatar

Goede, pakkende film met Di Caprio in topvorm. Het einde had iets beter gekund vind ik persoonlijk.

Steve-O

Avatar

Ik heb deze al heel lang niet meer gezien, ik snapte er toen echt geen bal van jaaaa natuurlijk wel het eind, was ook ligisch dat ie dood ging hoor

roflfilm

Avatar

Damn wat is hij goed. geweldig geacteerd van iedereen. vooral van leonardo dicaprio en Jack Nicholson. echt geweldig en meesterlijke plotwendingen die ik echt niet had verwacht.T+)

Tica

Avatar

Erg goede film. Constant op het puntje van mijn stoel gezeten in de bioscoop. Di Caprio, Damon en vooral Wahlberg en Nicholson acteren de sterren van de hemel en het verhaal heeft steeds verrassende wendingen. Een echte aanrader dus.

Moviejunkie XL

Avatar

En vlak Jack N. niet uit. 'there's a rat!'

LuCos

Avatar

eddie1971 " goed acteer werk, zelfs van leo di cabrio. gat em zien gaat em zien. is mijn oordeel"


Ik wil niet lullig doen, maar Leonardo Di Caprio was altijd al een goede acteur, alleen vinden veel mensen hem een soort slijmbal. Maar de rollen die die heeft gespeeld speelt hij altijd goed, dus de opmerking die je maakt is onterecht!

geertvdheide

Avatar

Remakes van aziatische films worden door liefhebbers en critici vaak vantevoren al afgekraakt, en worden meestal erg negatief beoordeeld. Al te meer reden om aan te nemen dat deze flim wel erg goed moet zijn. Zowel het IMDB-cijfer als de Filmtotaal recentie zijn lyrisch, dus deze film moet ik zien!

eddie1971

Avatar

In mijn ogen een absolute aanrader, voor wie van dit soort films houd. goed acteer werk, zelfs van leo di cabrio. gat em zien gaat em zien. is mijn oordeel