Children of Men

Children of Men (2006)

No children. No future. No hope.

discussie

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

11qqaazz

Avatar

Briljante film. Hoewel Ik denk niet dat de gemidelde film kijker deze snapt. De vele referenties naar Irak Wo2 en andere gruwlijkheden.

Ik geef een 9 (Ook omdat Aphex twin er in voorkomt...)

Soufian

Avatar

Nah, iets minder deze film.
't einde is helemaal afgeraffeld. je snapt er niks van.

LuCos

Avatar

swompie " Daarna heb ik me ook mateloos geirriteerd aan die ongeveer 100x dat de hoofdpersoon een geweer had kunnen pakken, maar dat niet deed. Op de hoofdrolspeler vond ik het acteren zeer matig. Camerawerk was wel aardig, al vond ik die bloedvlekken op de camera weer een beetje overdreven. Al met al scoort de film slechts een 5 na mijn mening."


oke, vertel mij eens op welk moment hij een geweer had kunnen pakken? ik kan echt geen moment bedenken dat hij een wapen had kunnen pakken of jatten.
Bovendien is hij geen superheld die zo iemand een wapen kan ontwapenen van iemand, het is gewoon een man net als ieder ander.
Camerawerk was echt meer dan aardig, en in de hele film komt maar 5 seconden bloedvlekken in beeld, en toch vinden de meeste mensen dit het bekendste shot. vreemd, want er zitten zoveel meer mooiere shots in.

benjamin

Avatar

Onderschatte film met een geweldig verhaal, maar vooral een zeer indrukwekkende schets van een (helaas niet zo verre) toekomst.

LuCos

Avatar

Floyd99 "Was erg benieuwd naar deze film vanwege de omschrijving en de nr1 verhuurnotering. Heb m ondertussen gezien en hij boeide me enorm. Tot ongeveer een half uur voor t einde, toen werd t verhaal een beetje afgeraffeld. En met name het einde van deze over het algemeen intelligente film is ronduit teleurstellend."


Ik vond deze film juist 1 van de weinige betere films van de laatste tijd. (en eigenlijk staat ie bij mij zeker in mijn top 10)
Bij Children of Men snap ik dat mensen het laatste gedeelte minder vinden, maar zelf vind ik het einde juist mooi gedaan, en had het niet liever anders gewild. (tenminste kon niet bedenken wat ik een mooier eind van de film vond)
Misschien helpt het bij mij ook een beetje omdat ik Alfonso Cuaron een super goeie regisseur vind.

Indrukwekkende cameravoering, en goed geacteerd.

Floyd99

Avatar

Was erg benieuwd naar deze film vanwege de omschrijving en de nr1 verhuurnotering. Heb m ondertussen gezien en hij boeide me enorm. Tot ongeveer een half uur voor t einde, toen werd t verhaal een beetje afgeraffeld. En met name het einde van deze over het algemeen intelligente film is ronduit teleurstellend.