Rocky Balboa (2006)

It ain't over 'til it's over.

discussie

39 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MovieMazzter

Avatar

Eens met rednitro : een 60-jarige die het opneemt tegen een 30-jarige wereldkampioen is natuurlijk volslagen onrealistisch. Maar daar gaat het niet om, het is een film vol nostalgie en gevoel geworden.
Vond het een aardige film om te zien en inderdaad een waardig vervolg in de sequel.
Geen topper, dat niet. 6/10

jaimy315

Avatar

Kijk op wikipedia er kom mischien een rocky 7

freek073

Avatar

Ik verwacht nooit veel van opvolgers, maar dan heeft Rocky Balboa me dan toch aardig verrast. Erg leuke film en kijkt lekker weg.

Wo2-safin

Avatar

Wo2-safin "Ik bedoel ermee: Zijn vader was tog een ''illegale'' nazi? Daarmee bedoel ik dat hij bij de SS in Oostenrijk lange tijd niet bekend was..
Hij was echter wel een SS-officier, maar als he SS-
oficier bent geweest ben je nog geen nazi!
Kijk maar eens naar Von Staufenberg en Erwin Rommel."

Wo2-safin

Avatar

Darthmar "Niet-Duitsers kunnen ook Nazi's zijn geweest immers was Hitler ook een Oostenrijker. Daarnaast hoorde Oostenrijk ooit tot wat nu Duitsland heet. Alleen voor politieke redenen werd Oostenrijk buiten de Duitse eenwording van 1872 gehouden."


Ik bedoel ermee: Zijn vader was tog een ''illegale'' nazi? Hij was echter wel een SS-officier, maar als he SS-oficier bent geweest ben je nog geen nazi!
Kijk maar eens naar Von Staufenberg en Erwin Rommel.

Darthmar

Avatar

Wo2-safin "Nazi-ouders? Volgens mij was alleen de vader een
Duitser en een Oom is geen Moeder?
Maar ja, je noemt niet elke Duitser een Nazi?
Volgens mij niet maar als het wel zo is, heeft hij voor een Nazi-Kind veel berijkt in: Amerika!"


Niet-Duitsers kunnen ook Nazi's zijn geweest immers was Hitler ook een Oostenrijker. Daarnaast hoorde Oostenrijk ooit tot wat nu Duitsland heet. Alleen voor politieke redenen werd Oostenrijk buiten de Duitse eenwording van 1872 gehouden.

Wo2-safin

Avatar

Dukat "Yep, volgens mij gaat dit een hit worden in Amerika. Ik hoop ook in de rest van de wereld (dat gun ik Sly wel, itt de kwal van een Schwarzenegger met zijn nazi-ouders, oom en stiefvader)."


Nazi-ouders? Volgens mij was alleen de vader een
Duitser en een Oom is geen Moeder?
Maar ja, je noemt niet elke Duitser een Nazi?
Volgens mij niet maar als het wel zo is, heeft hij voor een Nazi-Kind veel berijkt in: Amerika!

::DFC::Nohands[NL]

Avatar

Vooral voor de "oudere" kijkers een waardige en emotionele afsluiting van een film bokslegende genaamd Rocky!!! (en ook voor Sylvester Stallone zelf)

Ik denk dat er voor de jongere kijkers minder uit te halen is, maar ik ben meer dan tevreden en de film heeft toch veel indruk op mij gemaakt. (ouder worden gaat niet over rozen)

louitje

Avatar

ASHWIN102 "Nou, laten we dan met z'n allen hand-in-hand in een kringetje gaan zitten en het liedje 'Cumbaya my lord, cumbayaaa' zingen."
kijk dat bedoel ik...

ASHWIN102

Avatar

louitje "...dit is mijn persoonlijke mening en andere zullen het misschien niets vinden...iedereen in zijn waarde laten..."
Nou, laten we dan met z'n allen hand-in-hand in een kringetje gaan zitten en het liedje 'Cumbaya my lord, cumbayaaa' zingen.

Putje

Avatar

Gistere gezien, echt een topfilm!!!!!!!!!!!!!!

Dazzlestan

Avatar

Zo '80's deze film.

een 60 jarige die nog in de ring staat en kan incasseren, COME ON! Als hij nou zijn eigen zoon ging trainen om tegen Dixon te laten vechten

Skull

Avatar

Ik kom net terug van de bios en helemaal in de Rocky sfeer.. echt top film. Leefde zeker mee met het karakter en zoals al is geschreven een goede afsluiting van de saga. Alright Rocky!

Putje

Avatar

Toch wel een aardige imdb-cijfer

Master

Avatar

Ik vond het niet zo'n goede film. Beetje vaag allemaal. Ongeloofwaardig. Ik vond de acteerwerk niet goed. Kon niet tippen aan de andere delen.

Winston

Avatar

Ik vraag me af Rocky Balboa over twintig jaar ook zo´n mooi tijdsdocument blijkt te zijn als deel 1 en 4 nu zijn.

Ik wacht gewoon lekker ;).

drikus

Avatar

Deel 5 was wel wat minder dan de rest ik hoop dat deze film het better doet

jan1956

Avatar

Wat een top film samen net deel een de beste die ik gezien heb dit word DE TOPPER van 2007 geweldig.
En wat ziet sly er op die leeftijd nog geweldig uit.
Deze rocky is voor mij een dikke 9 waard.

SunChaser

Avatar

Goede film, maar er had wel watr meer ingezeten.

spacey

Avatar

Ik vond deel 6 ook niet zoveel aan. Het was veelal hetzelfde als de vorige delen, alleen was sly nu 60 jaar! Het was op bepaalde momenten echt ongeloofwaardig.

Jnk18

Avatar

Dont listen to Vilmon. hij lult..

Vond het een SUPER film. hele film heb ik ervan genoten.. echt Rocky-waardig!!

Zn laatste deel kan hij zeker weten een dik succes noemen! go SLY!! Smiley face

Vilmon

Avatar

Deze film is echt slechter dan alle rocky films als je graag een rocky wil zien ga dan na de videotheek en huur deel 3 of vier want deze is echt het kijken niet waard

MikeyMo

Avatar

Zelfs om imdb hebben ze het door

Movie Reviews: 'Rocky Balboa'
When it was originally announced, the decision to make yet another Rocky movie with Sylvester Stallone playing the character he created 30 years ago was almost universally hooted. "Critics are going to have a field day with it," was the general consensus. Well, as it turns out, the reviews for Rocky Balboa are pretty good. Richard Roeper in the Chicago Sun-Times writes: "Rocky Balboa is not the embarrassment many expected it to be. It's actually the best Rocky movie since the original -- a fitting and triumphant final chapter for one of the most iconic characters in the history of motion pictures." Similarly, Stephen Holden in the New York Times writes: "Surprisingly Rocky Balboa, is no embarrassment. Like its forerunners it goes the distance almost in spite of itself." Claudia Puig in USA Today quotes Rocky himself: "Who wouldda thunk?" And Geoff Pevere in the Toronto Star has this take on the film's accomplishment: "Satisfying in the end because it's not nearly as bad as it could have been, Rocky Balboa succeeds mostly because it does what the character does: gets through without falling flat on its ass." The film may also resurrect the faded career of Sylvester Stallone, other critics observe. "Defying all odds," Michael Wilmington writes in the Chicago Tribune, Stallone's movie "comes close to a knockout."

MikeyMo

Avatar

ASHWIN102 "Ja, maar dat zijn volgens mij ook die hard sly fans die zulke positieve reacties neerzetten. Dan weet je nog niet wat je ervan kan verwachten."

James Bernardelli geeft hem 3 sterren en noemt hem en ik quote

Looking back at the Sylvester Stallone pugilist franchise from the end of the line, one thing becomes clear: there were really only two Rocky movies. Everything else was filler, founded on formula and driven by testosterone and adrenaline. The two real films - those that used boxing as a metaphor rather than a means to an end and that focused on human drama - were the 1977 Oscar winner that started things off and, perhaps surprisingly, Rocky Balboa, the seeming afterthought that brings the saga to a fitting conclusion. These two features are solid bookends around a mess of a series that started going wrong when Rocky beat Apollo Creed in a re-match and got worse from there.


oftwel Rocky 6 is beter dan deel 2 t/m 4

ASHWIN102

Avatar

Wat ik zo raar vind is dat de film 5 pagina's aan reviews heeft op imdb, maar er zijn nog geen 5 mensen geweest die een stem hebben uitgebracht. Dat is toch raar?

Ik vond overigens deel 5 toch 1 van de betere, terwijl heel veel mensen vonden van niet. Ik vond het eens anders. Dat hij met die knul die hij getraind heeft op staat gaat knokken.

Axeqlusive

Avatar

Daar had ik dus ook al naar zitten kijken, die recensies, zo positief... dat kan toch ook bijna niet. Toen ik er laatst over vertelde op mijn werk, zei ik al "vast mensen van de filmmaatschappij die dat posten".

ASHWIN102

Avatar

MikeyMo "de recensies zijn nog zowaar positief ook!!!"
Ja, maar dat zijn volgens mij ook die hard sly fans die zulke positieve reacties neerzetten. Dan weet je nog niet wat je ervan kan verwachten.

Kecin

Avatar

Dit lijkt me dus helemaal niets he... Dat kan gewoon niet.

MikeyMo

Avatar

De recensies zijn nog zowaar positief ook!!!

leipe-indo

Avatar

Ik heb de trailer gezien van rocky balboa... en ik moet zeggen... het word denk ik wel een mooie film maar heb je ooit een bokser gezien die op oude leeftijd nog is gaan boksen en dan nog tegen een jongere kerel? lijkt me een beetje onlogisch... maar goed ben wel benieuwd naar de film..

lordhumangus

Avatar

Was als grap bedoeld, ik weet ook wel dat het geen remake is alleen als je de trailer bekijkt lijkt het verdomd veel op rocky 1 hij draagt zelfs het zelfde joggingspakje uit 1976, hoed, sportschool.

Cee van Lleef

Avatar

BroesWillems "Horror?

Ik spreek je wel weer als je zo oud bent als hem..."


Dan zul je mij nooit in ontbloot bovenlijf in een film zien. Dat is een makkelijke belofte.

BroesWillems

Avatar

Cee van Lleef "Daar kan Schwarzenegger niet zo heel veel aan doen hè? En Schwarzenegger weet tenminste wanneer 'ie moet stoppen met "acteren" in ontbloot bovenlijf... The horror."


Horror?

Ik spreek je wel weer als je zo oud bent als hem...

Cee van Lleef

Avatar

Dukat "Yep, volgens mij gaat dit een hit worden in Amerika. Ik hoop ook in de rest van de wereld (dat gun ik Sly wel, itt de kwal van een Schwarzenegger met zijn nazi-ouders, oom en stiefvader)."


Daar kan Schwarzenegger niet zo heel veel aan doen hè? En Schwarzenegger weet tenminste wanneer 'ie moet stoppen met "acteren" in ontbloot bovenlijf... The horror.

Dukat

Avatar

Yep, volgens mij gaat dit een hit worden in Amerika. Ik hoop ook in de rest van de wereld (dat gun ik Sly wel, itt de kwal van een Schwarzenegger met zijn nazi-ouders, oom en stiefvader).

BunnyHunter

Avatar

Moviemagic "Dit is volgens mij geen remake. Kijk maar op de IMBD."


Het is zeker geen remake..
Het is deel 6 in de reeks

de titel is gewoon Rocky balboa..

Moviemagic

Avatar

lordhumangus "Yes binnenkort de remake van Rocky 1 met de orginele acteur in de hoofdrol. Alleen het tijdsbeeld is verplaatst naar 2006. De beste film van het jaar ?, en de vraag blijft wie wint er of komt er een rematch ? B-)"


Dit is volgens mij geen remake. Kijk maar op de IMBD.

lordhumangus

Avatar

Yes binnenkort de remake van Rocky 1 met de orginele acteur in de hoofdrol. Alleen het tijdsbeeld is verplaatst naar 2006. De beste film van het jaar ?, en de vraag blijft wie wint er of komt er een rematch ? B-)