The Illusionist (2006)

Nothing is what it seems

discussie

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

hansbeer

Avatar

Aardige film met weinig uitschieters, en haalt het daarom niet bij The Prestige die in dezelfde periode uitkwam en hetzelfde onderwerp heeft;

6,5 wordt 6 sterren.

jaime91

Avatar

geertvdheide "Gisteren deze flim gezien, ik vond 'em erg goed. Met name het acteerwerk van Edward Norton en Paul Giamatti vond ik sterk. Ook de sets zijn erg sfeervol, en het verhaal is interessant en mysterieus. Geen constante spanning en actie, maar dat heeft de film ook niet nodig. Een aanrader."


Ben ik helemaal met je eens. Norton laat weer eens zien wat voor fantastische acteur hij is, en Jessica Biel vond ik ook zeer goed. Een ontzettend boeiende en prachtige film, met hele mooie sets inderdaad. Alleen jammer dat ik het einde wel een beetje zag aankomen. Maar heb me toch bijna 2 uur prima vermaakt.

Liptonpome

Avatar

Heerlijke film, je zit in spanning te wachten op de climax, die lijkt tegen te vallen met slechts de dood van de kroonprins en daarmee rechtvaardigheid, maar daar blijft het gelukkig niet bij .

Steve-O

Avatar

Goeie film, maar had daarvoor al 'the Prestige' gezien en die vind ik dan wel beter:9

Frequence

Avatar

Mijn favoriete film. Heerlijk verhaal en de trucs zijn ook tof :P

Gotenks

Avatar

Dit was een vette film ;) 4,5/5

geertvdheide

Avatar

Gisteren deze flim gezien, ik vond 'em erg goed. Met name het acteerwerk van Edward Norton en Paul Giamatti vond ik sterk. Ook de sets zijn erg sfeervol, en het verhaal is interessant en mysterieus. Geen constante spanning en actie, maar dat heeft de film ook niet nodig. Een aanrader.

[rating 4]