Windkracht 10: Koksijde Rescue

discussie

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Glennekeeeee

Avatar

Bongwater "Dit is geen film, maar deel 1 van een driedelige serie of, zo je wil, de XXL en dan verknipte versie van de bioscoopfilm.
Wel leuk voor wie destijds de serie gevolgd heeft. De film is wel beter, kan ik alvast verklappen. Hier zijn alleen wat obligate naaktscenes toegevoegd, en extra special effects, opgenomen in de Pinewood studio's, home of the James Bond movies. Deel 2 & 3 de komende donderdagen."


Dit is wel degelijk een film hoor! alleen is de film geproduceerd door éen (de vlaamse overheidszender) en die heeft zo de gewoonte om de films die zij produceren om te zetten naar een 3-delige serie...

Bongwater

Avatar

Dit is geen film, maar deel 1 van een driedelige serie of, zo je wil, de XXL en dan verknipte versie van de bioscoopfilm.
Wel leuk voor wie destijds de serie gevolgd heeft. De film is wel beter, kan ik alvast verklappen. Hier zijn alleen wat obligate naaktscenes toegevoegd, en extra special effects, opgenomen in de Pinewood studio's, home of the James Bond movies. Deel 2 & 3 de komende donderdagen.