Superbad

Superbad (2007)

Come and Get Some

discussie

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

jaime91 "Hele leuke komedie met een meesterlijke Jonah Hill! Overigens moet ik er ook bijzeggen dat ik normaal niet zo heel snel komedie's kijk omdat ze meestal KEIhard falen en gewoon niet grappig zijn maar deze film is gewoon meesterlijk. Een aanrader als je ff lekker in scheur wilt liggen en je houd van harde grove komedie. Een klein beetje in de stijl van de 1ste american pie film maar dan nog beter!"


Idd,bij actiefilm hoeft er niet altijd sterk geacteerd te worden en kan ik ook van simpel popcorn-vermaak genieten maar bij comedy's moet het gewoon grappig zijn,er is geen tussenweg en geen andere optie en comedy's die echt echt grappig zijn zie ik maar zelden(toevallig dit jaar American Reunion en het nog leukere 21 Jump Street) maar dit is echt mijn favo comedy!Dikke 10 dan maar dus.

Geertwillemvanbeek

Avatar

Alles is zo´n beetje eigenlijk al gezegt gewoon een super leuke lach film!Kijken dus!

8/10

MovieMazzter

Avatar

Type film dat je normaal links laat liggen door schijtlollige Amerikaanse 'humor' maar deze film is toch een uitzondering. Nieuwsgierig door de hoge waarderingen gaan kijken en het is een aanrader. Jonah Hill is goed op dreef en de bijdrage van de politie in de film hilarisch. 8/10

Edwinem

Avatar

Vind de politie verhaallijn hierin echt geweldig, de rest kon me vrijwel niet boeien...
7/10 omdat ik keihard heb gelachen om de "OH FUCK, COPS!" opmerking van de agenten :P

kevinvdk

Avatar

Prachtig 10/10

sonny crockett

Avatar

Zeker een leuke film. seth rogen is altijd wel geinig, en de jonge versie is heerlijk grof en over the top. Muziek is ook top, wel blaxploitation style.

Amazon62

Avatar

Had het niet verwacht van een 'high school' film, maar hij is echt vermakelijk. Natuurlijk veel flauwe en voorspelbare dingen, maar het zijn een paar hilarische nerds...

Stalminch

Avatar

Vond em absoluut erg geslaagd!!..
Heb in een scheur gelegen..

Nickzy9

Avatar

Ik vind hem niet superbad maar superleuk! Zeker kijken! Hij is echt grappig!

Cijfer: 8/10

Z@3 Redrum

Avatar

De politie in die film is echt geweldig. McLovin en zij maken deze film nog vrij rendabel. De rest is gewoon flauwe humor. Op zich is alles vrij flauw, maar je verveelt je geen minuut.