Resident Evil: Extinction (2007)

We Have Witnessed The Beginning... We Have Seen The Apocalypse... Now We Face Extinction...

discussie

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ScatyFan

Avatar

jaime91 "Prima actiehorrorfilm, ik vind het alleen zo jammer dat er zo een groot gat tussen dit en het vorige deel zit. Op het eind van het vorige deel zag je Alice samen met Jill,L.J, Carlos en Angela het Umbrella Onderzoeksfaciliteit verlaten alleen in het begin van deze film zijn ze opeens opgesplitst en je komt er nooit achter hoe,wat of waarom. Ook van Jill en Angela ontbreekt ieder spoor. Vind ik echt een ontzettend teleurstelling en een grote faal van deze film. Verder is ie best oke, de woestijn setting is perfect voor een film als deze en de effecten zijn ook sterk verbeterd. Ook de actiescenes zijn prima. De resident evil films zijn absoluut geen geweldige films maar als dom vermaak doen ze het goed. Jammer alleen van dat gat tussen deel 2 en dit 3de deel."


Dat vond ik nou ook jammer, ik wou zelf wel weten hoe de aarde was uitgestorven en hoe ze elkaar zijn kwijt geraakt (hoewel alice zelf weg wou van hun), maar yah dan was de serie misschien een paar delen langer geweest en ik krijg niet echt een indruk dat er veel mensen daarop staan te wachten (ik zou het zelf wel willen :P)
Wat ik zelf ook jammer vond is dat er niet heel veel zombie momenten waren, dat was bij 1 en 2 wel een stuk beter.

WeWereWarned

Avatar

Ik vond hem de beste van de 3, trouwens, de soundtrack, is dat geen remix van het liedje over Alice in Wonderland? White Rabbit-Grace Potter and the Nocturnals.

Sha

Avatar

Wel grappig die synopsis...

"Synopsis" "een zwerm van tienduizenden zwarte kraaien teistert het groepje mensen dat vecht tegen het krankzinnige bedrijf en voor gerechtigheid"
...het waren aardig wat vogeltjes, maar overdrijven is ook een vak Smiley face

Sowieso een beetje overdreven dramatische zin natuurlijk.

Edwinem

Avatar

De helaas wat mindere versie.
Waar deel 1(en opmerkelijk) en deel 2 zo goed in slaagden; goeie actie met horror vermengen, daar slaagt deze dan geheel niet in.
Wel ok, maar helaas helaas, de 1e blijft toch het beste.
6/10