No Country for Old Men

No Country for Old Men (2007)

There are no laws left.

discussie

24 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Duck-Twacy

Avatar

Volgens mij is ie nu al 5 keer op TV geweest deze zomer alleen. Zeker uitverkoop film

MovieMazzter

Avatar

Spannende en sinistere film in een eigen ritme. Briljate Javier Bardem en goede Tommy Lee Jones en Josh Brolin. De film boeit van begin tot eind. Het einde kon wel wat beter. Aanrader. 8/10

JJelen

Avatar

Ik wil deze film al zooo lang zien! Eindelijk komt ie weer eens op tv zodat ik kan kijken :E

Moviespecialist

Avatar

De beste film van het jaar 2007 is voor iedereen toch wel No Country for Old Men.
De film heeft naar mijn mening gewoon alles een geweldig bedacht verhaal, goede locaties, een grimmige sfeer en drie geweldige acteurs!
Tommy Lee Jones, Josh Brolin en natuurlijk Javier Bardem spelen voortrefelijk is deze zenuwslopende film vol met actie!

8.0/10

B0ris

Avatar

Ik heb letterlijk liggen zweten van de spanning bij deze film! Javier Bardem speelt hier abnormaal goed!

9!

hansbeer

Avatar

Spannende moderne western, met een ongebruikelijke vaag einde. Ik heb de clue maar even opgezocht, maar was opzich niet anders dan wat ik dacht.

Vond het toch niet zo'n speciale film;

7 sterren.

Geertwillemvanbeek

Avatar

Ik had gelezen dat deze film goed was en ik wist dat Tommy Lee Jones erin speelde daarom ging ik hem kijken. Javier Bardem kende ik niet maar wat een super acteur wat een super film geweldig hoe hij die rol speelt! gewoon een TOP FILM!

9/10

Mandarijntje

Avatar

Na de lovende kritiek had ik toch wel wat verwacht. Ik vond het met de achtervolging wel spannend, maar niet zo dat ik op het puntje van mijn stoel zat. Het einde vond ik ook erg matig. Nee, sorry maar hij krijgt maar een mager zesje.

wiers

Avatar

Een vervolg film einde.
Oftewel een open einde.

Calvero

Avatar

::DFC::Nohands[NL "]Het einde is inderdaad vaag, ik denk dat de bedoeling is dat de kijker zelf in kan vullen hoe hij of zij denkt dat het verder afgelopen kan zijn..."


Dan vul ik het zo in: Het was allemaal een droom.

movieplanet124

Avatar

DEze film moet je zeker gaan kijken woensdag want dit is in een woordt geweldig geweldig deze film ik heb hem op dvd en ik had genoten bij het zien van deze film een dikke 9 waard ga hem kijken echt vet

2Cent

Avatar

Zet even de spoiler tag aan....
Maar goed, was een leuke spannende achtervolgings film. De enige die echt tegen viel was Tommy Lee Jones. Maar ok, ik denk dat de titel op hem sloeg. Had alleen wat meer verwacht omdat ik pas US marshals gezien had.

WD

Avatar

Sjaak_Polak "Javier Bardem acteert echt absurd goed in deze film, maar de verantwoordelijke voor de kleding en look van Bardem hebben hier zeker een groot aandeel in gehad! Voor hen ook niets dan lof! Vond het een van de beste films die ik ooit heb gezien 9/10."


:Y

Sjaak_Polak

Avatar

Javier Bardem acteert echt absurd goed in deze film, maar de verantwoordelijke voor de kleding en look van Bardem hebben hier zeker een groot aandeel in gehad! Voor hen ook niets dan lof! Vond het een van de beste films die ik ooit heb gezien 9/10.

Oboema

Avatar

miszy_shakin_asz "Het verhaal sloeg in wezen nergens op, iemand vind een koffer vol met geld bij een bloederige moordpartij en wordt vanaf dat moment achterna gezeten door de moordenaar. Hotel na hotel reist hij af, en hij weet telkens net op tijd te ontsnappen.

Er zitten geen complexe verhaallijnen in, alhoewel er geen film is die op deze film lijkt. Voor mij was dit echter geen goed kenmerk en bleef de film wat mij betreft vaag en soms zelfs saai."

De film zit vol actie vanwege de achtervolging maar tegelijkertijd zit het vol andere thema's en metaforen. Als je alleen de achtervolging gezien hebt met een raar einde, dan heb je echt iets gemist en kan ik je aanraden de film nog eens te bekijken.

Ondanks dat deze film niet direct een "typische Coen film" is, verdient het alsnog een dikke 8.

LuCos

Avatar

Ik vond de film ijzersterk, al moet ik toegeven dat ik momenten had waarop ik ff inkakte... Desalniettemin (wow wat een lang woord) vond ik het een goede film. Ik snap dat mensen het einde vaag vonden, en voordat ik de film had gezien had ik een totaal andere voorstelling over de laatste scene. Maar zo vaag vond ik hem persoonlijk niet, alles is wel afgesloten in mijn ogen.

WoUtoMatiC

Avatar

Nico Janssen "veranderd"

oeps, foutje.






sorry Smiley face

Nico Janssen

Avatar

Oops foutje, als Llewelyn de straat oversteekt om te kijken of hij Anton geraakt heeft hij in een Schotgun en een machinegeweer op elke arm.
Aan de overkant aangekomen veranderd de cameraopstelling,,, en ook beide wapens hebben van arm gewisseld.

::DFC::Nohands[NL]

Avatar

Het einde is inderdaad vaag, ik denk dat de bedoeling is dat de kijker zelf in kan vullen hoe hij of zij denkt dat het verder afgelopen kan zijn...

Biff Tannen

Avatar

Ik vond deze film dus ook zwaar overgewaardeerd, het ging inderdaad nergens over, en dat einde was echt v a a g.

SunChaser

Avatar

Het is een filmsite, wat boeien boeken nou.

Sengaia

Avatar

Naah, helemaal niet zwaar literair (lees het boek! ;)).

SunChaser

Avatar

Fargo had een normaal plot, geen oeverloos quasi literair gezeur zoals deze film.

Sengaia

Avatar

Ik vond hem werkelijk prachtig en had 'm direct nog eens willen zien. Razend spannend, geweldig geacteerd, prachtige lege landschappen. Deze komt heel dicht in de buurt van Fargo.