There Will Be Blood (2007)

When Ambition Meets Faith

discussie

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

giovanni1311

Avatar

Absoluut briljante film. Geweldige beelden, goede begeleidende sound en pakkende dialogen.
Het is geen snelle actie film of voor sommigen om andere redenen niet aantrekkelijk. Maar om het een k..film te noemen slaat helemaal nergens op.

benjamin

Avatar

tropical girl " En tegen degenen die deze film niet (willen) snappen kan ik alleen maar zeggen: Veel plezier met Kung Fu Panda 2!"
Dat klinkt lekker bescheiden en respectvol.

Eerlijk

Avatar

Film is ook een beetje entertainment, maar hier viel NIETS te bespeuren van enig entertainmentwaarde. De film is traag, log en zwaar. Er gebeurd weinig tot niets, afgezien van een conflictje tussen ondernemer en predikant .

tropical girl

Avatar

Staat in mijn top 5 van beste films allertijden. En Daniel Day Lewis staat op nr 1 bij Beste Acteurs.Zeer intelligent gemaakt meesterwerk met niets dan lof voor regie, script en acteerwerk van niet alleen DDL maar echt iedereen (en zeker Paul Dano! Kleine HW Plainview!). En tegen degenen die deze film niet (willen) snappen kan ik alleen maar zeggen: Veel plezier met Kung Fu Panda 2!

GiLuX

Avatar

Deze film gaat echt nergens over...
soort onsamenhangende brei van beelden zonder duidelijke verhaallijn, alsof de regisseur de scenes ter plekke bedacht.

had een zeer onbevredigend gevoel aan het eind van de film.

Quini

Avatar

Nou, daar zijn de meningen dan over verdeeld. Vind het een briljante film! Must-see material....zeker vanwege het acteren van Daniel Day Lewis. Geweldige film over opkomst van een oliemagnaat
Oftewel kijken! Alles behalve tijdverspilling

Steve-O

Avatar

Sorry dat ik het zeg maar:
Dit is een kutfilm.
Met de nadruk op dat laatste woord. Ik heb deze geeneens afgekeken zo kut was 'ie. Voorspelbaar like hell en het acteerwerk was alleen maar irritant}:
Aanrading: kijk deze gewoon niet! Tijdverspilling.