The Mothman Prophecies (2002)

What do you see?

discussie

30 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Soap

Avatar

Het film was spannend, mysterieus en intrigerend. Precies wat ik er van had verwacht, niet meer of minder. Gewoon puur vermaak

mani163

Avatar

Geweldige film, met een ode aan horror, verschillende scenes doen denken aan verschillende horor films

Coeck

Avatar

Voetbal!!

of hebben ze de programering niet goed?


Nah, hier baal ik stevig van!!

RedDevil085

Avatar

Valt me dat even tegen... Had deze film vanavond graag gezien :(

CASINO

Avatar

Voetbal verziekt meer dan je lief is dan..

gielpeeters

Avatar

Op RTL7 komt voetbal vanavond...

BlauweBanaan

Avatar

Ik vond het een spannende film, met zo'n sluimerende sfeer die in momenten even een uitbarsting heeft en dan weer terugkeert. Zeker een aanrader maar je moet er wel hele tijd met je aandacht bij blijven.

Rarara

Avatar

Ooohh heerlijk voor de vrouwen: een huilende Richard Gere

Sai

Avatar

Stok "Er zullen vast wel een paar meldingen zijn geweest van een raar figuur, maar je gaat me niet vertellen dat deze de toekomst ging voorspellen!"
Jawel, alleen had hij het steeds 'net' fout.

Stok

Avatar

Het is wel een aardige film. Ik zat toch continu met een bepaald soort spanning te kijken.

Alleen moeten de makers niet net doen alsof dit allemaal echt gebeurdt is. Er zullen vast wel een paar meldingen zijn geweest van een raar figuur, maar je gaat me niet vertellen dat deze de toekomst ging voorspellen!

Michaell

Avatar

Gisteravond gezien, vond het een echt goede film. Net zoiets als Dragonfly. In deze film heeft Richard Gere zich bewezen dat hij een goede acteur is (voor mij althans) voorheen was ik niet zo'n fan van hem.

Knox

Avatar

Tegenvaller. Probeert heel wat te pretenderen, maar blijkt uiteindelijk weinig te brengen.

jason

Avatar

Ik vond er niks aan... ben na een uurtje mee gekapt..

Calva

Avatar

Crispy "Eindelijk iemand naar mij hart Babske :E
Pulp Fiction is zo verschrikkelijk slooooooom...
Als we dat fantastisch gaan noemen... O+."

Juist ja }: , je trekt een beetje alles uit verband. Ik moet gewoon toegeven dat ik niet had verwacht dat iemand dit 'een van de beste films ooit vind'. Ik heb nooit gezegd dat dat niet mocht. De laatste tijd wordt hier op de frontpage alleen zo veel onzin gepost dat ik verbaast was dat Emperor, één van de actiefste mensen, dit een van de beste films noemt. Zoals ik al zei: het mag wel, het verbaast me alleen.
Otmeister "Whehe. Het enige goede antwoord. Als jij dit een toppertje vind, is dat je goed recht. Nooit iets aantrekken van anderen die het "beter" weten (en dan meestal met pulp fiction of de godfather aan komen zetten ;) ). (Wat ik overigens goede films vind...)"

Juist ja, en ik heb echt gezegd dat je deze film niet goed mocht vinden, he? Ik weet niets 'beter' en dat heb ik ook nooit gezegd. En waarom ik films als Pulp fiction en the godfather noem? Omdat deze in het algemeen zeer gewaardeerd worden. het zijn voor heel veel mensen (nee niet allemaal) goede films die een gigantische impact hebben gehad om de filmwereld, niet zo raar dar ik die dan noem he?

Otmeister

Avatar

emperor "niks,die films vindt ik niet goed."


Whehe. Het enige goede antwoord. Als jij dit een toppertje vind, is dat je goed recht. Nooit iets aantrekken van anderen die het "beter" weten (en dan meestal met pulp fiction of de godfather aan komen zetten ;) ). (Wat ik overigens goede films vind...)

Maar ot: Vond de film niet bijster goed, maar de spanning is wel degelijk goed voelbaar, en de film is m.i. wel meer waard dan een mager zesje.

michiel007

Avatar

Mooie goeie film dit. De film heeft over de gehele duur een geheimzinnig spanningsveld. ik kan wel zeggen dat het een aanrader is!!

Lt. Dan

Avatar

Morgaine "Toen ik de naam Richard Gere zag staan was ik eigenlijk meteen van plan om Yorin vanavond te mijden, maar na jullie lovende reacties is mijn interesse toch gewekt.
Ik denk dat ik me over mijn afkeer van Gere heenzet en toch maar ga kijken ;)"


sluit ik me helemaal bij aan! (daarnaast wekten de voorstukjes mijn interesse al, zag er goed uit)......

Morgaine

Avatar

Toen ik de naam Richard Gere zag staan was ik eigenlijk meteen van plan om Yorin vanavond te mijden, maar na jullie lovende reacties is mijn interesse toch gewekt.
Ik denk dat ik me over mijn afkeer van Gere heenzet en toch maar ga kijken ;)

Calvani

Avatar

Erg leuke en spannende film. Boeiend ook omdat het gebaseerd is op ware gebeurtenissen. Een 6,1 vind ik wel erg laag, ik denk zelf eerder aan een 8. (Een 10 vind ik ook alleen voor de beste of leukste films ter wereld. (En er is natuurlijk één 11: Spinal Tap Smiley face))

Crispy

Avatar

Eindelijk iemand naar mij hart Babske :E
Pulp Fiction is zo verschrikkelijk slooooooom...
Als we dat fantastisch gaan noemen... O+

Maar back to topic. Film nog nooit gezien, maar lijkt me wel een goeie. Waarom die lage rating is mij een raadsel, maar het weerhoud mij niet hem wel te gaan kijken.

Babske

Avatar

Ik vond deze film ook echt de moeite waard, toch wel eng.....en tja, smaken verschillen, ...wat iedereen toch zo leuk vind aan Pulp Fiction....??Geef mij maar deze film hoor....

SunChaser

Avatar

Vond t wel een oke-film, al is het wel weer de zoveelste film met een surprise ending. :z Het eind had veel weg van The Eye.

emperor

Avatar

Calva "is dit? DIT een van de beste films ooit? Met richard gere? GVD dat had ik nooit zien aankomen :P
uiteraard je eigen mening, maar naar mijn mening verre van perfect. Mag ik vragen wat je een film als Pulp Fiction, the godfather I/II en apocalypse now geeft?"
niks,die films vindt ik niet goed.

Calva

Avatar

emperor "er is een mogelijkheid om een rating van 5 sterren te geven,en deze film verdient dat..dit is gewoon een goede film."

is dit? DIT een van de beste films ooit? Met richard gere? GVD dat had ik nooit zien aankomen :P
uiteraard je eigen mening, maar naar mijn mening verre van perfect. Mag ik vragen wat je een film als Pulp Fiction, the godfather I/II en apocalypse now geeft?

emperor

Avatar

Calva "een 10? voor een film die niet slecht is maar om hem nou geweldig te noemen. Het camerawerk en geluidseffect zijn zeer zeker ok, maar overdrijf je niet een beetje? :?"

er is een mogelijkheid om een rating van 5 sterren te geven,en deze film verdient dat..dit is gewoon een goede film.

Calva

Avatar

emperor "Dit is echt een klasse film..aanrader voor de serieuze filmkijker!
Prachtige geluidseffecten en dito muziek!
:W
[rating 5]"

een 10? voor een film die niet slecht is maar om hem nou geweldig te noemen. Het camerawerk en geluidseffect zijn zeer zeker ok, maar overdrijf je niet een beetje? :?

Michaell

Avatar

Fat_Tony_A "Kun je vergelijken met dragon fly, film met kevin costner. Alhoewel ik deze beter vond."


DragonFly vond ik een echt goede film. Dus deze ga ik wel 'bezichtigen'... :P

emperor

Avatar

Dit is echt een klasse film..aanrader voor de serieuze filmkijker!
Prachtige geluidseffecten en dito muziek!
:W
[rating 5]

Fat_Tony_A

Avatar

Dit is echt een goede film.

Kun je vergelijken met dragon fly, film met kevin costner. Alhoewel ik deze beter vond.

Lastwish

Avatar

Ik vond dit echt een enge film. Misschien geen meesterwerk maar zoiets raars en dan ook nog gebasseerd op de waarheid raakt je gewoon sneller.